Friday, November 16, 2012

TYPO FRIDAY #1


Assalamualaikum kepada semua.. hari ni saya berketad nak join jugak typo friday nu...tahniah buat saya dapat jugak buat ni.. jeels tengok blogger lain dah buat, nak jugak kena demam typo ni.. uihhh seram gak ea...nak typo ni..baru tulis ni dah bepr typo yang saya buat..

presentation tadi kena baiki...tapi takpe...tak ada hal la..small matter je.. nasib kena tegur arini,kalau time presnt depan big boss mau kena psiko balik.. suka ayat ni "it's okay to be lalang" bukan teruk sanga t la lalang ni..ada baik dia kalau kita tengok secara simbolik..lalang bila ditebang acaner pun selagi ada akar..lalang tu tak akan apa-apa..

tak ada pa sgt la nak tulisnya untuk typo friday ni..saje nak try..ting tong untuk typo ni taka datang lagi...insya-Allah datang seru nanti..saya tulis banyak2 typo ni ha.. Genies betul encik MK SYahir tu ha...mana datang ilham pun tiba-tiba rasa curiga...

jepada semua yang datang blog ni, hujung minggu ni saya mungkin tak ada depan lapotp ngadap blogg. BMenjalankan tanggungkjawab sebagai anak sulung. Menmbantu apa yang aperlu..dah-dah rasa seram pulak nak tulis...dengan laju yang ihhh kalah la ferari dan typo yang melanmpua dsangat...

Salam Jumaat dan Maal Huijrah dari saya.. typo ni rbukan rekaan tapi betul-betul terjadi...harap sangat boleh tekan backspace tadi ni...

16 comments:

Fendy said...

bayknye tyop...susah nka baca

Jue Jaynee said...

haha typo sangat2 nii

Mohd Lokman Bin Ramli said...

perhh.. susah skit nak baca.. haha

hazwan hairy said...

terlebih typo ni..ahha

Anisa Anuar said...

sorry2...excited sgt kot menulis tadi

Anonymous said...

best uga ye sgmn typo friday ni hehe

Remy hazza said...

typo jgn tak typo..... typo tu apo?

MawardiYunus said...

ni kalau pencita bahasa baca ni ttntu dia marah heheh

Encik H said...

typo ni kena taip laju2 baru best baca,,hehe..okey nak taip laju2 nih..

H suka membahan org yg typo..pantang org silap taip sikit, laju jer H bahan diorang..kadang2 seronok jugak bahan org yg typo ni..tapi kalau time H yg typo, h akan buat2 xperasan..taip jer laju2 biar org lain xnampak..dulu la masa zaman2 kat mirc..

sebanarnya bila taip laju2 ni mengasah kelajuan menaip kita..kot2 la nak apply keje yg berkauitan dangan komputer ke..senang sikit sebab dah ada experience..

err..okey abis dah komen, baca balik ayat kat atas, xde la byk sgt typo ye x?

Syaifuddin Alias said...

haha..mcm2 typo ada ye..hihi

PeRmAtA bIrU said...

hurm... ok lah nih walaupun typo tapi masih sampai apa yang hendak disampaikan... hehehehe... macam nest jer...
hai, apa khabar?

donnyien said...

hai, selamat hari jumaat.. salam kenal dari saya :)

miz ruha said...

berjaya juga anisa buat typo friday ni...
sy masih tak berjaya lagi... -_-

selamat berhujung minggu... =)

boni kacak said...

hahahahaha.. banyak juga ketypoan di situ..hehehehe

NoEn said...

haha...akak xleh kalau xtekan backspace -_-'

Mk Syahir said...

hoho..thanks for support..nice try..next week boleh improve lagi..kih kih kih :p

syahir pon xsempat nak buat typo friday semalam..huhuhu busy sgt -_-

Misi bermula sekarang

Lately Nisa ada masak untuk family. Tak adalah terer mana pun tapi improve trial after trial. Menu selalu masak Sup brokoli, Sup ayam...