Friday, November 16, 2012

TYPO FRIDAY #1


Assalamualaikum kepada semua.. hari ni saya berketad nak join jugak typo friday nu...tahniah buat saya dapat jugak buat ni.. jeels tengok blogger lain dah buat, nak jugak kena demam typo ni.. uihhh seram gak ea...nak typo ni..baru tulis ni dah bepr typo yang saya buat..

presentation tadi kena baiki...tapi takpe...tak ada hal la..small matter je.. nasib kena tegur arini,kalau time presnt depan big boss mau kena psiko balik.. suka ayat ni "it's okay to be lalang" bukan teruk sanga t la lalang ni..ada baik dia kalau kita tengok secara simbolik..lalang bila ditebang acaner pun selagi ada akar..lalang tu tak akan apa-apa..

tak ada pa sgt la nak tulisnya untuk typo friday ni..saje nak try..ting tong untuk typo ni taka datang lagi...insya-Allah datang seru nanti..saya tulis banyak2 typo ni ha.. Genies betul encik MK SYahir tu ha...mana datang ilham pun tiba-tiba rasa curiga...

jepada semua yang datang blog ni, hujung minggu ni saya mungkin tak ada depan lapotp ngadap blogg. BMenjalankan tanggungkjawab sebagai anak sulung. Menmbantu apa yang aperlu..dah-dah rasa seram pulak nak tulis...dengan laju yang ihhh kalah la ferari dan typo yang melanmpua dsangat...

Salam Jumaat dan Maal Huijrah dari saya.. typo ni rbukan rekaan tapi betul-betul terjadi...harap sangat boleh tekan backspace tadi ni...
Post a Comment

Platemat pinggan untuk kanak-kanak

  Hi semua. Pernah tak korang mengalami,  susah nak bagi si kecik kita makan sebabkan dia nak campak pinggan dia ke bawah? Boleh jadi...