Monday, November 12, 2012

Rosyam Nor datang singgah blog ni??


Assalamualaikum semua.. kekecohan ASK2012
dengan isu 'cuit-cuit' Rosyam Nor tu dah settle ke belum?

komen saya? no komen la senang citer..
tapi tak kan la Rosyam nor singgah blog ni

nampak tak? masa dia jadi Captain Hook tu lama jugak la nak cam dia..
ingat kan pelakon mana yang jadi Captain Hook..
Post a Comment

Kematangan dalam blog

Alhamdulillah ada kesempatan untuk menulis di blog. Pagi ni sempat tengok post yang lama-lama. Ada rasa geli hati bila baca balik, ada rasa...