Monday, November 12, 2012

Rosyam Nor datang singgah blog ni??


Assalamualaikum semua.. kekecohan ASK2012
dengan isu 'cuit-cuit' Rosyam Nor tu dah settle ke belum?

komen saya? no komen la senang citer..
tapi tak kan la Rosyam nor singgah blog ni

nampak tak? masa dia jadi Captain Hook tu lama jugak la nak cam dia..
ingat kan pelakon mana yang jadi Captain Hook..
Post a Comment

Kalau la boleh..

Sejak kebelakangan ni aktifkan diri dalam Google+ page kat office ni. Sebab office tak ada FB jadinya kita ber-networking dalam tu. Berken...

Cerita Panas Blog Minggu Ini