Monday, November 12, 2012

Rosyam Nor datang singgah blog ni??


Assalamualaikum semua.. kekecohan ASK2012
dengan isu 'cuit-cuit' Rosyam Nor tu dah settle ke belum?

komen saya? no komen la senang citer..
tapi tak kan la Rosyam nor singgah blog ni

nampak tak? masa dia jadi Captain Hook tu lama jugak la nak cam dia..
ingat kan pelakon mana yang jadi Captain Hook..

16 comments:

  1. UNTUNGLA ROSYAM NOR DTG .. HEHE

    ReplyDelete
  2. hahaha..kelakar betul..dulu neelofa..sekarang rosyam noor..hebat.

    ReplyDelete
  3. hihi...ingatkan betul2 td...

    ReplyDelete
  4. tu dia..ramai la retis pasni singgah sini ya..hihi.. :)

    ReplyDelete
  5. galer nya...captain hook dtg bertandang......

    ReplyDelete
  6. hai...justin bieber dtg sini...haha...boleh?

    ReplyDelete
  7. halakan cursor kat nama Rosyam Nor, rupanya link iklan..hehehe..ada jer org nak cari makan dgn cara camtu..

    ReplyDelete
  8. ada yg caye ke....untung laa kalau dia dtg melawat blog ni

    ReplyDelete
  9. ceyyhh. punyer semangat bukak entry ni tadi. ha3

    ReplyDelete
  10. untunglahhh rosyam nor datang ejnguk blogg.
    hewhewww
    :P

    ReplyDelete
  11. salam kenal..


    wahh.kalau betul seronok lah ye..

    ReplyDelete
  12. hahaha... retis datang melawat eh...


    ReplyDelete
  13. Hahaha... nak dapatkan $$$ jer daripada kliks jer tuh....

    Dul I pernah menyamar sebagai Ben Ashaari. Kih kih kih! :-p

    ReplyDelete
  14. heheh pasni mgkin adi putra terjah lak,haha kalau ade, soh die sggah blog saye,haha tau =p

    ReplyDelete

thanks for the comment(s) and enjoy to read more

Masak - Masak PKP by Anisa

Hi semua. Hari ni Nisa nak share gambar yang Nisa masak waktu PKP ni. Boleh katakan mostly masak tapi ada jugak request nak tutup dapur seh...

Popular Post