Monday, November 12, 2012

Rosyam Nor datang singgah blog ni??


Assalamualaikum semua.. kekecohan ASK2012
dengan isu 'cuit-cuit' Rosyam Nor tu dah settle ke belum?

komen saya? no komen la senang citer..
tapi tak kan la Rosyam nor singgah blog ni

nampak tak? masa dia jadi Captain Hook tu lama jugak la nak cam dia..
ingat kan pelakon mana yang jadi Captain Hook..

16 comments:

dEdEQ dE wIshEs said...

UNTUNGLA ROSYAM NOR DTG .. HEHE

Nurul Aini said...

hahaha..kelakar betul..dulu neelofa..sekarang rosyam noor..hebat.

Hatimi Tahirruddin said...

hihi...ingatkan betul2 td...

Mimie Najib said...

tu dia..ramai la retis pasni singgah sini ya..hihi.. :)

Nasir Bravo said...

wah..ramai kawan artis nie...:P

Tutorial Membuat Semua Link Terbuka Automatik di Tab Baru

elyna mirsada said...

hehe..ingt btl td..^__^

Remy hazza said...

galer nya...captain hook dtg bertandang......

Fendy said...

hai...justin bieber dtg sini...haha...boleh?

Encik H said...

halakan cursor kat nama Rosyam Nor, rupanya link iklan..hehehe..ada jer org nak cari makan dgn cara camtu..

Anisa Anuar said...

ada yg caye ke....untung laa kalau dia dtg melawat blog ni

~cik atin~ said...

ceyyhh. punyer semangat bukak entry ni tadi. ha3

Anonymous said...

untunglahhh rosyam nor datang ejnguk blogg.
hewhewww
:P

Azian Elias said...

salam kenal..


wahh.kalau betul seronok lah ye..

miz ruha said...

hahaha... retis datang melawat eh...


logorithm said...

Hahaha... nak dapatkan $$$ jer daripada kliks jer tuh....

Dul I pernah menyamar sebagai Ben Ashaari. Kih kih kih! :-p

NORSHAHFEZA HAMSAN said...

heheh pasni mgkin adi putra terjah lak,haha kalau ade, soh die sggah blog saye,haha tau =p

Misi bermula sekarang

Lately Nisa ada masak untuk family. Tak adalah terer mana pun tapi improve trial after trial. Menu selalu masak Sup brokoli, Sup ayam...