Wednesday, November 21, 2012

Nape la tak terfikir... (jawapan GA)


Assalamualaikum semua... Sape join GA Love is all around..??
Tadi baru tahu result apa la akak wantie belikan hadiah untuk suami dia..

owh kalau yang lupa GA ni la.. INI


jawapannya


nape saya tak terpikir...aduss...
hint dia boleh lipat...tang tu yang saya payah pikir sikit..
saya teka Baju Kemeja Jenama Orlando..
sebab pernah belikan birthday bapak..ooo...
tapi kalau harga cengitu..bukan beli sehelai la ek..

tiba-tiba teringat birthday bapak minggu depan...ayoyoyo...
siapa la bertuah betul teka ni..
tahniah kalau teka betul.. hehehe..
apa-apa pun seronok join GA ni..

mood tiba-tiba: hadiah apa sesuai untuk bapak ea...errrmm..

bapakku yang gunting rambutku macam tempurung kelapa

8 comments:

miz ruha said...

itu ke jawapannya... tak terfikir plak...
tapi sy tak join pun GA tu...

Jue Jaynee said...

hahaha jue pun slh...

rambut? hahaha comel la pulak tu

Anonymous said...

he he KA pown dh salah teka

wantie said...

thanks for your suuport. Tak pe.. nanti da random choose untuk hadiah. mana tau leh menang. akak dah janji kan..

Anisa Anuar said...

hehehe...senasib la kita...

kak wantie...tgh tggu spe yg bertuah ni

Remy hazza said...

kah2.....remy pun salah teka..... memang tak terfikir pun...sebab clue simple sangat.....he3
lagi pun...baru first time nampak benda nie...he3

hazwan hairy said...

xjoin pn xtau ada :-(

Puan Siti said...

saya xtau coz tak join jugak...:)

Misi bermula sekarang

Lately Nisa ada masak untuk family. Tak adalah terer mana pun tapi improve trial after trial. Menu selalu masak Sup brokoli, Sup ayam...