Wednesday, November 21, 2012

Nape la tak terfikir... (jawapan GA)


Assalamualaikum semua... Sape join GA Love is all around..??
Tadi baru tahu result apa la akak wantie belikan hadiah untuk suami dia..

owh kalau yang lupa GA ni la.. INI


jawapannya


nape saya tak terpikir...aduss...
hint dia boleh lipat...tang tu yang saya payah pikir sikit..
saya teka Baju Kemeja Jenama Orlando..
sebab pernah belikan birthday bapak..ooo...
tapi kalau harga cengitu..bukan beli sehelai la ek..

tiba-tiba teringat birthday bapak minggu depan...ayoyoyo...
siapa la bertuah betul teka ni..
tahniah kalau teka betul.. hehehe..
apa-apa pun seronok join GA ni..

mood tiba-tiba: hadiah apa sesuai untuk bapak ea...errrmm..

bapakku yang gunting rambutku macam tempurung kelapa

8 comments:

  1. itu ke jawapannya... tak terfikir plak...
    tapi sy tak join pun GA tu...

    ReplyDelete
  2. hahaha jue pun slh...

    rambut? hahaha comel la pulak tu

    ReplyDelete
  3. he he KA pown dh salah teka

    ReplyDelete
  4. thanks for your suuport. Tak pe.. nanti da random choose untuk hadiah. mana tau leh menang. akak dah janji kan..

    ReplyDelete
  5. hehehe...senasib la kita...

    kak wantie...tgh tggu spe yg bertuah ni

    ReplyDelete
  6. kah2.....remy pun salah teka..... memang tak terfikir pun...sebab clue simple sangat.....he3
    lagi pun...baru first time nampak benda nie...he3

    ReplyDelete
  7. saya xtau coz tak join jugak...:)

    ReplyDelete

thanks for the comment(s) and enjoy to read more

Update Birthday Giveaway Anisa Anuar Official Blog

Hi semua. Nisa nak bagi latest update tentang Giveaway yang masih lagi berlangsung. Jadi masih open ea buat semua. Boleh ke post ini taw Bi...

Popular Post