Wednesday, November 21, 2012

Nape la tak terfikir... (jawapan GA)


Assalamualaikum semua... Sape join GA Love is all around..??
Tadi baru tahu result apa la akak wantie belikan hadiah untuk suami dia..

owh kalau yang lupa GA ni la.. INI


jawapannya


nape saya tak terpikir...aduss...
hint dia boleh lipat...tang tu yang saya payah pikir sikit..
saya teka Baju Kemeja Jenama Orlando..
sebab pernah belikan birthday bapak..ooo...
tapi kalau harga cengitu..bukan beli sehelai la ek..

tiba-tiba teringat birthday bapak minggu depan...ayoyoyo...
siapa la bertuah betul teka ni..
tahniah kalau teka betul.. hehehe..
apa-apa pun seronok join GA ni..

mood tiba-tiba: hadiah apa sesuai untuk bapak ea...errrmm..

bapakku yang gunting rambutku macam tempurung kelapa

Post a Comment

Platemat pinggan untuk kanak-kanak

  Hi semua. Pernah tak korang mengalami,  susah nak bagi si kecik kita makan sebabkan dia nak campak pinggan dia ke bawah? Boleh jadi...