Tuesday, November 06, 2012

banyak mana sebenarnya


Assalamualaikum kepada semua...dan hye jugak..

ada soalan sebenarnya, berapa banyak blog kita boleh follow?
ada limit ke blog banyak mana je..

400? 600? 1000?
tak tahu la berapa banyak blog saya follow..
yang dah lama menyepi, ada yang saya unfollow..
tak kira lagi blog yang dah tak wujud dah..

ada sape2 tahu blog berapa limit boleh follow??


dah macam over-dramatic pulak....sorry2..hehehe
alternatif lain, saya follow blog guna goggle+ dan NuffnangX

jadi, ada sape2 tahu tak?
even fb pun kalau lebih friend pun dah sampai tak boleh friend dah..


owh sebelum tu, nak cakap "hye2...kepada yang baru je ikut blog ni..
sama ada dari blogspot ni sendiri ataupun fan page...
saya tahu saya ada silent reader jugak...so hye2.."

13 comments:

Cik Zaniff said...

weewit..hurmm..xtahu pulak psal tu..:)

hazwan hairy said...

xtau plak..yg tahu byk mn pn xpa..haha

@YUNID@TI said...

haiii...

Encik H said...

err..idak ler teman taunya..ate teman ni pob bukannya gemor nak pollow banyak2 belog..hehehe

Anisa Anuar said...

tak tahu ek...okay...follow je...kot dh sampai limit...nnt ada la bakal kena unfollow...wahahahhaaaaa

Aiman Ayie said...

tak pernah pulak follow banyak2 ni -.-

selalu jaga ruang rss tuh, takmau benda merepek je yang keluaq. haha

Yana Aina said...

ermm..tak dpt jwb lh. sbb stakat nie takda mslh follow blog lain ^^

boni kacak said...

eh..ada limit ke??? ingatkan unlimited...

Nasz said...

entah. tak pernah ambil tahu pun. hehehe. hai..hai..

From,

Nasz

MOHD NASER.COM

Jue Jaynee said...

Kalu dashboard..boleh 300 orang je kita follow..

NoEn said...

xsure la

Dunia Wilma said...

Wilma tak tahu...
Tapi, selagi boleh follow, Wilma follow la ^_^

Remy hazza said...

ada limit ker??? rmey sapa follow remy follow balik ler.....he3

Misi bermula sekarang

Lately Nisa ada masak untuk family. Tak adalah terer mana pun tapi improve trial after trial. Menu selalu masak Sup brokoli, Sup ayam...