banyak mana sebenarnya


Assalamualaikum kepada semua...dan hye jugak..

ada soalan sebenarnya, berapa banyak blog kita boleh follow?
ada limit ke blog banyak mana je..

400? 600? 1000?
tak tahu la berapa banyak blog saya follow..
yang dah lama menyepi, ada yang saya unfollow..
tak kira lagi blog yang dah tak wujud dah..

ada sape2 tahu blog berapa limit boleh follow??


dah macam over-dramatic pulak....sorry2..hehehe
alternatif lain, saya follow blog guna goggle+ dan NuffnangX

jadi, ada sape2 tahu tak?
even fb pun kalau lebih friend pun dah sampai tak boleh friend dah..


owh sebelum tu, nak cakap "hye2...kepada yang baru je ikut blog ni..
sama ada dari blogspot ni sendiri ataupun fan page...
saya tahu saya ada silent reader jugak...so hye2.."
13 comments

Popular Posts