Tuesday, November 06, 2012

banyak mana sebenarnya


Assalamualaikum kepada semua...dan hye jugak..

ada soalan sebenarnya, berapa banyak blog kita boleh follow?
ada limit ke blog banyak mana je..

400? 600? 1000?
tak tahu la berapa banyak blog saya follow..
yang dah lama menyepi, ada yang saya unfollow..
tak kira lagi blog yang dah tak wujud dah..

ada sape2 tahu blog berapa limit boleh follow??


dah macam over-dramatic pulak....sorry2..hehehe
alternatif lain, saya follow blog guna goggle+ dan NuffnangX

jadi, ada sape2 tahu tak?
even fb pun kalau lebih friend pun dah sampai tak boleh friend dah..


owh sebelum tu, nak cakap "hye2...kepada yang baru je ikut blog ni..
sama ada dari blogspot ni sendiri ataupun fan page...
saya tahu saya ada silent reader jugak...so hye2.."

13 comments:

  1. weewit..hurmm..xtahu pulak psal tu..:)

    ReplyDelete
  2. xtau plak..yg tahu byk mn pn xpa..haha

    ReplyDelete
  3. err..idak ler teman taunya..ate teman ni pob bukannya gemor nak pollow banyak2 belog..hehehe

    ReplyDelete
  4. tak tahu ek...okay...follow je...kot dh sampai limit...nnt ada la bakal kena unfollow...wahahahhaaaaa

    ReplyDelete
  5. tak pernah pulak follow banyak2 ni -.-

    selalu jaga ruang rss tuh, takmau benda merepek je yang keluaq. haha

    ReplyDelete
  6. ermm..tak dpt jwb lh. sbb stakat nie takda mslh follow blog lain ^^

    ReplyDelete
  7. eh..ada limit ke??? ingatkan unlimited...

    ReplyDelete
  8. entah. tak pernah ambil tahu pun. hehehe. hai..hai..

    From,

    Nasz

    MOHD NASER.COM

    ReplyDelete
  9. Kalu dashboard..boleh 300 orang je kita follow..

    ReplyDelete
  10. Wilma tak tahu...
    Tapi, selagi boleh follow, Wilma follow la ^_^

    ReplyDelete
  11. ada limit ker??? rmey sapa follow remy follow balik ler.....he3

    ReplyDelete

thanks for the comment(s) and enjoy to read more

Keputusan Birthday Giveaway Anisa Anuar official blog

Hi semua.. Alhamdulillah selesai sudah Birthday Giveaway yang Nisa buat baru-baru ni. Terima kasih kepada semua yang join simple Giveaway. ...

Popular Post