Thursday, November 29, 2012

Malaysia lawan Laos


Assalamualaikum semua...nak jugak update pasal game semalam..


tengok kat TV je la..tak pergi stadium tu..

Malaysia 4 Laos 1

masa first half dapat gol pertama dalam hati mula berdetik
"boleh menang hari ni...banyak gol.."
tiba-tiba....Loas bagi gol cantik pulak...tak pe..tunggu nanti time second half..

Bila masuk second half...rasa macam team Malaysia stress..
banyak aje foul nyer...memang time tu "korang..cool2.."
mampu doa dari rumah saje la..hehhe..

pastu...jerit "GOLLLLLL!!!!"
masuk goal yang kedua...mula saya teriak "nak lagi...kasi 3-1 Malaysia!!"
tak lama pastu 3-1...lagi la saya teriak "bagi 4-1"
dan....GOOOLLLL!!! lagi...
time tu saya rasa...masin betul ayat-ayat saya..
nak cakap kasi 5-1...tapi...tengok player semua macam dah penat..
dalam kata-kata saya, "tak pe la...cukup ni pun dah memadai"

Ini baru kata Hero Kalah dulu..
time ni je boleh aplikasi...pasni...susah nak dijangka..
apa-apa pun tahniah team Malaysia..
good team work, semangat yang tinggi...teruskan lagi..
pape pun game semalam memang good game...
sama ada dari Laos mahupun Malaysia

p/s: nampak saya terlebih semangat ke...ehehehe..

Post a Comment

Platemat pinggan untuk kanak-kanak

  Hi semua. Pernah tak korang mengalami,  susah nak bagi si kecik kita makan sebabkan dia nak campak pinggan dia ke bawah? Boleh jadi...