Thursday, November 29, 2012

Malaysia lawan Laos


Assalamualaikum semua...nak jugak update pasal game semalam..


tengok kat TV je la..tak pergi stadium tu..

Malaysia 4 Laos 1

masa first half dapat gol pertama dalam hati mula berdetik
"boleh menang hari ni...banyak gol.."
tiba-tiba....Loas bagi gol cantik pulak...tak pe..tunggu nanti time second half..

Bila masuk second half...rasa macam team Malaysia stress..
banyak aje foul nyer...memang time tu "korang..cool2.."
mampu doa dari rumah saje la..hehhe..

pastu...jerit "GOLLLLLL!!!!"
masuk goal yang kedua...mula saya teriak "nak lagi...kasi 3-1 Malaysia!!"
tak lama pastu 3-1...lagi la saya teriak "bagi 4-1"
dan....GOOOLLLL!!! lagi...
time tu saya rasa...masin betul ayat-ayat saya..
nak cakap kasi 5-1...tapi...tengok player semua macam dah penat..
dalam kata-kata saya, "tak pe la...cukup ni pun dah memadai"

Ini baru kata Hero Kalah dulu..
time ni je boleh aplikasi...pasni...susah nak dijangka..
apa-apa pun tahniah team Malaysia..
good team work, semangat yang tinggi...teruskan lagi..
pape pun game semalam memang good game...
sama ada dari Laos mahupun Malaysia

p/s: nampak saya terlebih semangat ke...ehehehe..

11 comments:

Jue Jaynee said...

jue sorang2 melompat depan tv..hiiiikk punya semangat

Anisa Anuar said...

sama la nisa pun...perghhh dah tak peduli tetamu datang dah...

Mk Syahir said...

gollllllllllllllllll...hehehe :p

Anisa Anuar said...

MK...gegar blog ni jap lepas jerit gol tu...hehehee

yana aina said...

mcm nak terbalik rumah yana bila satu fmly jerit golllllll ^^

Fendy said...

sakit tekak jerit dgn membe2...

Shasha Yacob said...

yang penting selamanya harimau malaya. :D

hazwan hairy said...

best gila tgk game smlm..haha..klo mcm ni n seterusnya kan best..

Hatimi Tahirruddin said...

semoga lepas ni jumpa indonesia pun main laju dan serang bertubi2 mcm masa lawan laos ni....

Remy hazza said...

best!!!! layan kat kedai ramai2 semalam......

miz ruha said...

gol!!!!
haha... terlambat sudah....

Mood Republik 2019

Hi semua. Nak share lepas join Mood Republik dekat MITEC haritu. Nak dijadikan cerita, Nisa join hari Jumaat. Apply Birthday leave dan maca...