Tuesday, October 30, 2018

Limited edition NESCAFE Americano without sugar

Picture from Google

 
Today's entry I will like to write about this limited edition Nescafe Americano.
In conjunction with Coffee International Day, I just try out this Americano which I bought Shell petrol station.
 
What was it? The taste? If you guys use to Americano flavor, then you must try it.
 As for me, not my coffee type. But as compare other Americano I've tried before, this Americano definitely I can finish it.
 
Let's try it now..
 
Anisa

Sunday, October 28, 2018

Berita gembira untuk hari ini


Bila sudah jadi cikgu tuisyen, tidak apa yang lebih menggembirakan bila student kita dapat keputusan yang baik. Student yang Nisa ajarkan ni dari PT3 sampai hari ni untuk menduduki SPM. Nisa ajar subjek English.

Hari ni dah lama tak dengar khabar dari student. Gembira dihati bila parent ceritakan keputusan trial yang sangat memberansangkan.


Walau apa pun, Nisa bangga sebab preparation dari form 4 memberi hasil untuknya. InsyaAllah beri yang terbaik setiap pekerjaan kita. Mungkin bukan sekarang hasilnya, jika dengan izin Allah akan membantu kita di masa depan. 

Mudah-mudahan diberi kesempatan untuk bantu lagi adik-adik kita untuk menghadapi peperiksaan yang penting buat mereka.

Anisa Anuar

Friday, October 19, 2018

My Pre-loved Books


Hi all~~

Hari ni nak share buku-buku yang Nisa nak let go. Banyak ke bukunya? Boleh la banyak.

Kenapa Nisa nak let go kan buku yang ada ni?

 

  • Banyak beli buku tapi end up baca tak habis. Passion untuk buku tu macam hilang *puuff* Jadinya bagi Nisa dari tak baca, better let-go kan sahaja. Ada je buku favourite, biasanya memang akan simpan la..sayang gituu..
  • Nak beli buku lain pulak. Geram je tengok buku yang ada.
Nah ni buku yang Nisa nak let go.

Bila baca buku ni cermat bukak...habiskan dalam 1 hari setengah je.
 
Siap balut & tak tulis pape dalamnya
 

 
Siap balut rapi, seperti 1st day saya beli.
 
Bila baca, bukak dengan cermat. Kisah inspirasi & buat kita berfikir tentang kita.

Pada yang berminat dengan mana-mana buku yang ada, boleh email ke anisaanuar@gmail.com
Harga Nisa akan mention dah include postage. Feel free untuk share dengan kenalan atau kawan yang tengah mencari.

NIQA INSTANT SPRAY REMOVER mudah hilangkan kotoran dengan segera

Hi semua. Kali ini Nisa nak share satu produk yang sangat membantu Nisa disaat Nisa perlukan. Selalunya kita akan panik bila kita nampak ko...