Friday, October 19, 2018

My Pre-loved Books


Hi all~~

Hari ni nak share buku-buku yang Nisa nak let go. Banyak ke bukunya? Boleh la banyak.

Kenapa Nisa nak let go kan buku yang ada ni?

 

  • Banyak beli buku tapi end up baca tak habis. Passion untuk buku tu macam hilang *puuff* Jadinya bagi Nisa dari tak baca, better let-go kan sahaja. Ada je buku favourite, biasanya memang akan simpan la..sayang gituu..
  • Nak beli buku lain pulak. Geram je tengok buku yang ada.
Nah ni buku yang Nisa nak let go.

Bila baca buku ni cermat bukak...habiskan dalam 1 hari setengah je.
 
Siap balut & tak tulis pape dalamnya
 

 
Siap balut rapi, seperti 1st day saya beli.
 
Bila baca, bukak dengan cermat. Kisah inspirasi & buat kita berfikir tentang kita.

Pada yang berminat dengan mana-mana buku yang ada, boleh email ke anisaanuar@gmail.com
Harga Nisa akan mention dah include postage. Feel free untuk share dengan kenalan atau kawan yang tengah mencari.

No comments:

Misi bermula sekarang

Lately Nisa ada masak untuk family. Tak adalah terer mana pun tapi improve trial after trial. Menu selalu masak Sup brokoli, Sup ayam...