Wednesday, November 21, 2012

Mina's Giveaway


Assalamualaikum semua... nak join Mina's giveaway



cik Mina, saya follower #501 awak..caya lahhh...

sponsor untuk giveaway ni pun banyak la...terbaik la awak Mina..
nanti ajar la saya dapat sponsor banyak gini

saya dah selesai follow blog yang sponsor-sponsor tu..
facebook...ehehe...macam tak boleh nak like..
sebab kat office ni...ehh jangan risau saya tak curi tulang pun...
kerja semua dah settle baik punya...tu yang join nieh..

apa lagi korang...sementara sempat ni join la..
hadiah semua memang best-best la..
saya ni...kalau ada rezeki, ada la..sekadar nak support giveaway yg giler cool ni..

tamat giveaway ni 22/12/12 waktu tempatan 0000
cepat korang....mana tahu rezeki korang dapat hadiah-hadiah ni..

Post a Comment

Platemat pinggan untuk kanak-kanak

  Hi semua. Pernah tak korang mengalami,  susah nak bagi si kecik kita makan sebabkan dia nak campak pinggan dia ke bawah? Boleh jadi...