Wednesday, November 21, 2012

Mina's Giveaway


Assalamualaikum semua... nak join Mina's giveaway



cik Mina, saya follower #501 awak..caya lahhh...

sponsor untuk giveaway ni pun banyak la...terbaik la awak Mina..
nanti ajar la saya dapat sponsor banyak gini

saya dah selesai follow blog yang sponsor-sponsor tu..
facebook...ehehe...macam tak boleh nak like..
sebab kat office ni...ehh jangan risau saya tak curi tulang pun...
kerja semua dah settle baik punya...tu yang join nieh..

apa lagi korang...sementara sempat ni join la..
hadiah semua memang best-best la..
saya ni...kalau ada rezeki, ada la..sekadar nak support giveaway yg giler cool ni..

tamat giveaway ni 22/12/12 waktu tempatan 0000
cepat korang....mana tahu rezeki korang dapat hadiah-hadiah ni..

8 comments:

yana aina said...

byk sponsor ... gudluck insyallah ^^

::azmina nordin:: said...

tq for join.gud luck ya :)

Anisa Anuar said...

thanks yana...sama2 mina..

miz ruha said...

gud luck... ^_^

Remy hazza said...

semoga berjaya nanti....

Hatimi Tahirruddin said...

wah selamat bersegmen....

::azmina nordin:: said...

Assalamualaikum,hi *bagi non muslim

Terima kasih sekali lagi kerana sudi join Giveaway pertama mina >3

#senarai peserta dah keluar,jom BW dan sila check link ya,takut tersalah atau tertinggal.

#pastikan anda follow segala syarat yang telah ditetapkan :)

Terima kasih :)

Nurain Syahirah said...

Hai, Ain singgah dari Segmen yg sama.

Cepat! Cepat! Tarik Tutup GA ini dah hampir iaitu 10 Disember 2012 . 1 hari je lagi!!! Semua hadiah nya AWESOME seperti Pendrive 4GB + Lomo Aquatic + USB 4 port +RM20 . Syarat-syarat pun simple: http://nurain-syahirah.blogspot.com/2012/11/bloggership-giveaway-by-fatini-irdina.html

Mood Republik 2019

Hi semua. Nak share lepas join Mood Republik dekat MITEC haritu. Nak dijadikan cerita, Nisa join hari Jumaat. Apply Birthday leave dan maca...