Wednesday, November 21, 2012

Mina's Giveaway


Assalamualaikum semua... nak join Mina's giveaway



cik Mina, saya follower #501 awak..caya lahhh...

sponsor untuk giveaway ni pun banyak la...terbaik la awak Mina..
nanti ajar la saya dapat sponsor banyak gini

saya dah selesai follow blog yang sponsor-sponsor tu..
facebook...ehehe...macam tak boleh nak like..
sebab kat office ni...ehh jangan risau saya tak curi tulang pun...
kerja semua dah settle baik punya...tu yang join nieh..

apa lagi korang...sementara sempat ni join la..
hadiah semua memang best-best la..
saya ni...kalau ada rezeki, ada la..sekadar nak support giveaway yg giler cool ni..

tamat giveaway ni 22/12/12 waktu tempatan 0000
cepat korang....mana tahu rezeki korang dapat hadiah-hadiah ni..

8 comments:

  1. byk sponsor ... gudluck insyallah ^^

    ReplyDelete
  2. thanks yana...sama2 mina..

    ReplyDelete
  3. semoga berjaya nanti....

    ReplyDelete
  4. wah selamat bersegmen....

    ReplyDelete
  5. Assalamualaikum,hi *bagi non muslim

    Terima kasih sekali lagi kerana sudi join Giveaway pertama mina >3

    #senarai peserta dah keluar,jom BW dan sila check link ya,takut tersalah atau tertinggal.

    #pastikan anda follow segala syarat yang telah ditetapkan :)

    Terima kasih :)

    ReplyDelete
  6. Hai, Ain singgah dari Segmen yg sama.

    Cepat! Cepat! Tarik Tutup GA ini dah hampir iaitu 10 Disember 2012 . 1 hari je lagi!!! Semua hadiah nya AWESOME seperti Pendrive 4GB + Lomo Aquatic + USB 4 port +RM20 . Syarat-syarat pun simple: http://nurain-syahirah.blogspot.com/2012/11/bloggership-giveaway-by-fatini-irdina.html

    ReplyDelete

thanks for the comment(s) and enjoy to read more

Update Birthday Giveaway Anisa Anuar Official Blog

Hi semua. Nisa nak bagi latest update tentang Giveaway yang masih lagi berlangsung. Jadi masih open ea buat semua. Boleh ke post ini taw Bi...

Popular Post