Friday, November 23, 2012

2012 Tahunku Yang Cantik | Anisa's Corner


Assalamualaikum semua.. kali ni saya hanya nak memeriahkan contest yang tengah mendapat sambutan hangat untuk menguji SEO yang saya hanya dengar sahaja dari blogger dalam dan luar negara. Terjah blog Syaifuddin Alias.

ramai jugak yang turut sponsor untuk contest ni CikTomFauziBluesMKSyahirnurmisnanezil networklepakk.comMy Arraziladfeamir.compenmerah.com, puanbee.com

kepada yang berminat, terus ke SEO Extravaganza untuk informasi syarat dan tamat contest ni.





2012 Tahunku Yang Cantik

Semestinya bagi saya tahun 2012 tahun yang sangat cantik bagiku. Sudah 2 tahun saya menapak dalam dunia blog ni, bermula dengan join segmen Lyssa dan Nabila Medan saya mula mendapat follower yang saya sendiri tak jangka dapat dalam masa 2 bulan ni. Walaupun dengan hanya join untuk beri sokongan tak sangka saya mula dapat pembaca setia yang tak henti-henti datang singgah Anisa's Corner. Ini juga buat saya lebih bersemangat untuk menulis dan terus menulis. Paling bermakna buat saya saya kini dapat kawan baru yang saya sendiri tak sangka saya akan berborak dan berinteraksi. 
Dahulu jujur saya katakan, saya segan untuk meletak gambar sendiri dalam Anisa's Corner ni. Kini tidak lagi, saya percaya rakan blogger saya boleh kenal rapat dengan saya.
Walaupun tak pernah gathering dengan blogger lain tapi teringin di hati ni nak jumpa mereka. Saya senang hati untuk cuba contest SEO ni.
Akhir kata dari saya,

majulah dunia blog untuk kita semua.

gambar saya pada awal tahun yang lalu


32 comments:

Syaifuddin Alias said...

satu lagi penaja awak tinggal iaitu lepakk.com ..akan ada ramai lagi penaja yang akan menaja contest ini nanti jadi awak kena masukkan link-link mereka juga ..alert ye.. nice entri .. :D

Anisa Anuar said...

oh terima kasih beritahu...nnt saya update kan...

terima kasih.. =)

NoEn said...

good luck dear

Anisa Anuar said...

thanks... cuba2 aje ni...

Fendy said...

cuba support blogger lain...hehe

wantie said...

saya masih lagi dalam proses mengnali apa itu SEO.

nak kena get involve ni

boni kacak said...

good luck ye awak :)

Mohd Lokman Bin Ramli said...

join juga contest ini.. hehe

lepakk.com said...

Gud luck...contest seo paling meriah dlm dunia blog

Remy hazza said...

nampak menarik....

gambar akhir tahun bila pulak nak kuar ? he3

Mk Syahir said...

nice entry..good luck anisa :)

miz ruha said...

menarik,,,
gud luck! ^_^

cweet pinky said...

header comel , i like , i like ~~

:3

hazwan hairy said...

gudluck kamo..sentiasa menyokong anda dri blkg...

akubiomed said...

Selamat berjaya dengan penyertaan Contest SEO ini.

CIK TOM said...

mmg bagus join segmen..byk kelebihan antaranya bina new networking..goodluck!

Jue Jaynee said...

memang cantik sangat...
xsangka ni.. dapat kenal akak lagi

Mohd Lokman Bin Ramli said...

Datang berjalan-jalan ke sini..maaf datang tak dijemput.. hehe.. gudluck dalam contest itu!!. ^_^.

~ cik matahari ~ said...

menarik lahh,, nak join jugak boleh x? hehe
anyway gudluck ye anisa :)

Syaifuddin Alias said...

ladfeamir penaja terbaru mana tak ada ? hehe

Mia Liana said...

good luck ya...

Rengga gps said...

Pagi sobat..
Waw nice post..
Yang post sebelum nya juga bagus tapi ini lebih baik dari yang lalu..:)
terus berkarya ya..
Haha..:D
oh ya mampir juga ya ke my blog..:)

Hatimi Tahirruddin said...

wah...selamat berSEO...

Rozuan Ismail said...

good luck ye

Maria Menado~ said...

Tahniah.. goodluck ya :)

BW sini.. =)

♥ Miss Hearty ♥ said...

tahun 2012 awk memang cantik ! gud luck dear :)

Shasha Yacob said...

maju lah sukan blog untuk negara. haha :D

Eca Dwinky Asha said...

goodluck dear.

Nor Salmi said...

Good luck Anisa!

Jue Jaynee said...

huhukk done g+...mudahan menang

AkmaOmar said...

Good luck ya sis....cantik2 yang masuk contest ni :)

Mentari Minda said...


semoga berjaya dengan contest yang disertai...

Mood Republik 2019

Hi semua. Nak share lepas join Mood Republik dekat MITEC haritu. Nak dijadikan cerita, Nisa join hari Jumaat. Apply Birthday leave dan maca...