Monday, November 19, 2012

Kisah Tandatangan ku


Assalamualaikum semua...hye jugak...
ada apa dengan tanda tangan saya..
nak tunjuk meh..


tiap kali beli buku...ni la saya akan letak..
macam autograf gitu..selalu aje bila pergi sign untuk berkenaan bank,
"uihhh sign dia macam artis pulak"

NADHIRA..nape letak sign macam ni?
sebab sign nama Nadhira..orang lebih mengenali nama saya dengan ANISA.
tak nak terkubur nama Nadhira,tu yang saya jadikan sign saya..

sejak darjah 6 lagi saya guna...tak pernah tukar..
korang macam mana pulak?

11 comments:

Remy hazza said...

remy rajin tukar2.... tapi sejak ada masaalah dgn bank haritu terus maintain.......sebab tak ingat guna sign yg mana satu...he3

hazwan hairy said...

hery dh byk kali tukar smpai g bank nk tukar card lupa tndgn dulu cmna..hahaha

Fendy said...

boleh dah jadi artis ni...hehee

-meeSUPERGIRL- said...

tudia .. sejak drjah 6 ..

Hatimi Tahirruddin said...

cantik sign anisa tu....sy punya sain buruk dan berbeza2 setiap kali sain...haha

Jiwa Lara said...

sme la..dr tahun 6 smpai skang x pnah tukar2...

Mieya Atiera said...

Signature Mieya sangat mudah dan boleh ditiru sesiapa. Tak reti sebenarnya nak sign berbunga-bunga bagai nie.

yana aina said...

smpai sek men asyik bertukar jerk sign. tp skrg dh kene ingat satu sign jerk ... huhuhhh

Anonymous said...

KA sign full name gitu hehehe

Dylla Abas said...

sign kite dh bertukar rupa..dulu sign ntah apa2..skrg ni sign dgn nama penuh :)

miz ruha said...

cantik sign nisa...
sy memang tak pandai nak buat sign ni...
sign ringas aje...

Misi bermula sekarang

Lately Nisa ada masak untuk family. Tak adalah terer mana pun tapi improve trial after trial. Menu selalu masak Sup brokoli, Sup ayam...