Monday, November 19, 2012

Kisah Tandatangan ku


Assalamualaikum semua...hye jugak...
ada apa dengan tanda tangan saya..
nak tunjuk meh..


tiap kali beli buku...ni la saya akan letak..
macam autograf gitu..selalu aje bila pergi sign untuk berkenaan bank,
"uihhh sign dia macam artis pulak"

NADHIRA..nape letak sign macam ni?
sebab sign nama Nadhira..orang lebih mengenali nama saya dengan ANISA.
tak nak terkubur nama Nadhira,tu yang saya jadikan sign saya..

sejak darjah 6 lagi saya guna...tak pernah tukar..
korang macam mana pulak?

11 comments:

  1. remy rajin tukar2.... tapi sejak ada masaalah dgn bank haritu terus maintain.......sebab tak ingat guna sign yg mana satu...he3

    ReplyDelete
  2. hery dh byk kali tukar smpai g bank nk tukar card lupa tndgn dulu cmna..hahaha

    ReplyDelete
  3. boleh dah jadi artis ni...hehee

    ReplyDelete
  4. cantik sign anisa tu....sy punya sain buruk dan berbeza2 setiap kali sain...haha

    ReplyDelete
  5. sme la..dr tahun 6 smpai skang x pnah tukar2...

    ReplyDelete
  6. Signature Mieya sangat mudah dan boleh ditiru sesiapa. Tak reti sebenarnya nak sign berbunga-bunga bagai nie.

    ReplyDelete
  7. smpai sek men asyik bertukar jerk sign. tp skrg dh kene ingat satu sign jerk ... huhuhhh

    ReplyDelete
  8. KA sign full name gitu hehehe

    ReplyDelete
  9. sign kite dh bertukar rupa..dulu sign ntah apa2..skrg ni sign dgn nama penuh :)

    ReplyDelete
  10. cantik sign nisa...
    sy memang tak pandai nak buat sign ni...
    sign ringas aje...

    ReplyDelete

thanks for the comment(s) and enjoy to read more

Keputusan Birthday Giveaway Anisa Anuar official blog

Hi semua.. Alhamdulillah selesai sudah Birthday Giveaway yang Nisa buat baru-baru ni. Terima kasih kepada semua yang join simple Giveaway. ...

Popular Post