Review Movie : Istanbul Aku Datang


Assalamualaikum semua... sihat? jangan ada monday blues okay? 
nak review movie Istanbul Aku Datang.



rate movie ni : 4 bintang
genre : romantik komedi

cerita cinta yang lain dari yang lain..time tengok kat wayang ada jugak 
scene yang satu wayang akan gelak.. 
suka bila Dian (Lisa) keep update apa aje dia buat kat Istanbul
dengan ending bila dia update blog dia
"  xoxo PUBLISH "

good quote pun ada jugak...tak berapa ingat la..
uihhh ada scene yang saya pun hampir nanges (tipunye...memang nanges)
time Dian kena tipu dengan si A dia urghhh 
sian dia... okay2 tak nak citer lebih..
korang better tengok sendiri, tak best la saya ceritakan..

p/s: dah tengok citer ni baru tahu Istanbul lawa jugak pemandangan tempat tu..
teringin nak pergi!!! =)

12 comments

Popular Posts