Monday, November 12, 2012

Review Movie : Istanbul Aku Datang


Assalamualaikum semua... sihat? jangan ada monday blues okay? 
nak review movie Istanbul Aku Datang.



rate movie ni : 4 bintang
genre : romantik komedi

cerita cinta yang lain dari yang lain..time tengok kat wayang ada jugak 
scene yang satu wayang akan gelak.. 
suka bila Dian (Lisa) keep update apa aje dia buat kat Istanbul
dengan ending bila dia update blog dia
"  xoxo PUBLISH "

good quote pun ada jugak...tak berapa ingat la..
uihhh ada scene yang saya pun hampir nanges (tipunye...memang nanges)
time Dian kena tipu dengan si A dia urghhh 
sian dia... okay2 tak nak citer lebih..
korang better tengok sendiri, tak best la saya ceritakan..

p/s: dah tengok citer ni baru tahu Istanbul lawa jugak pemandangan tempat tu..
teringin nak pergi!!! =)

12 comments:

Eraz Fadli said...

mmg best.. dh tgk jgk.. lum publish entri review..

Fendy said...

alamak....jarang tgk cerita melayu ni...hehe..nt nk try tgk..

Anisa Anuar said...

kan en.eraz...terbaik

fendy pi tgk...tarak bosan ma..

dEdEQ dE wIshEs said...

NI YG MEMBUATKAN NEK KL T TUK G PANGGUNG NI .. HEHE

Anisa Anuar said...

hehhehe...sorry la ea.. =P

Encik H said...

siapa pengarah?

Encik H said...

owh..bernand chauly..hehe..dah tanya baru tengok gambar..:D

Anisa Anuar said...

xpe2 encik H

Remy hazza said...

hu3...kenkawan 7 org pi tgk mlm nie kat alamanda...nak ikut tak boleh...sebab smlm dah tgk movie.....

Anisa Anuar said...

xpe2 next time pun ada lg leh tgk...

Hatimi Tahirruddin said...

mcm menarik ni...

miz ruha said...

jom gi istanbul... ^_^

#68 WORDLESS WEDNESDAY