Friday, November 09, 2012

Burn 200 Calories Gangnam Style!!


Hye guys.. How are you? not feeling well?

I have something to share with all of you..
(I saw this when I was stalked using NuffnangX)
since we here in Malaysia now always rain because of change monsun season,
so it is recommend to do some exercise

with Gangnam Style!!!

According to American Council on Exercise, the Gangnam-Style dancing really workout
can burn 150-200 calories per half hour that is same like 
you went for aerobic dance or 30 minutes basketball (which I always do during my studies)
single tennis or leisurely cycling.

the secret is the beat do really help a lot,
Watch the video once and you're bound to spring into action, 
imitating those invisible-horse-riding/backward-walking/hey-sexy-lady-lunging motions, 
every time you hear it. 


source Fit Like Us

12 comments:

  1. bole la dancing lepas ni...tp annoying sikit la...haha

    ReplyDelete
  2. @hazwan hairy ... buat dlm bilik sensorg ... kikiki

    ReplyDelete
  3. marila dance bersama , ehehhehe

    ReplyDelete
  4. hahahaha.. dapat bayangkan kat tgh2 klcc tiba2 buat senaman gangnam style ni sorang2..hahahahahha

    ReplyDelete
  5. jom menari bersama.. tp xpandailah nak buat style mcm gangnam tu kan..hehe

    ReplyDelete
  6. owh... baru tahu. tapi saya tak reti la nak menari ala-ala gangnam ni. saya tengok orang menari je la. bleh? hehehe.

    From,

    Nasz

    MOHD NASER.COM

    ReplyDelete
  7. erkk..baik lari keliling jamban :p

    ReplyDelete
  8. gangnam pon boleh kurus.huhu

    ReplyDelete
  9. hehe bagus utk sape2 yg nak kuruskan badan ni...

    ReplyDelete
  10. kalau kena ganyam lagi byk kalori terbakar....he3...... jom kita menari.... dlm toilet jer....

    ReplyDelete
  11. tak pernah pun tengok gangnam style dan tak teringin pun untuk tengok...

    berat sy trun masa timbang lepas raya aji ari tu...

    ReplyDelete

thanks for the comment(s) and enjoy to read more

Masak - Masak PKP by Anisa

Hi semua. Hari ni Nisa nak share gambar yang Nisa masak waktu PKP ni. Boleh katakan mostly masak tapi ada jugak request nak tutup dapur seh...

Popular Post