Monday, November 26, 2012

Nabila Medan Giveaway


Assalamualaikum semua...setelah puas blogwalking,
tiba-tiba nampak kena tag oleh
encik E'raz Fadli (saje nak bunyi formal,tiada apa-apa maksud lain ea)
dan...dulu saya pernah join segmen Nabila Medan dalam Segmen Tangkap Follower Sebanyak Mungkin
yang telah menaikkan blog Anisa's Corner lebih ramai pengunjung.

kali ni datang nak support giveaway..

klik banner ni untuk join

ramai sponsor yang terlibat..wahh..meriah ni..belum join lagi?
alaaaa jom la join sama..

kepada Nabila, dikesempatan ini saya nak ucap bebanyak terima kasih untuk segmen sebelum ni..
dan sekarang untuk giveaway ni...good luck!! fighting!! (^_^) 
tag miz ruha dan jue jaynee sebab mereka antara yang sering datang Anisa's Corner.

7 comments:

yana aina said...

mcm menarik jerk ^^

Remy hazza said...

semoga berjaya nanti...
yg segmen gila2 tu remy tak buat lagi..... pic entry tu takde....la

boni kacak said...

good luck tau awak... :)

Jue Jaynee said...

jue kena tag...yes2..jap jue update...thanks akak :)

miz ruha said...

thanks tag... ^_^
gud luck... :)

amer corner said...

singgah dan follow . :D follow back ?
semoga berjaya dalam giveaway nabila medan.
assalammualaikum tuan blogger.
amer datang ni ada hajat.

yang ni segment sesuai sangat untuk awak :D
http://www.amercorner.com/2012/11/segmen-pencarian-bloglist-disember.html

yang giveaway ni pulak sesuai sangat sebab hadiahnya menarik
iaitu..
MP3 SPORT
mudah dibawa time jogging.
swatch watch 3x.
http://www.amercorner.com/2012/11/mini-gempak-giveaway-by.html

Nur Amiera said...

bw sini dari segmen yg sama :D 

http://cerita-aremira.blogspot.com/2012/11/nabila-medans-giveaway.html

jom singgah, join dan tinggalkan 'lovely note' di entry nie :)

http://cerita-aremira.blogspot.com/2012/11/cik-lyeens-giveaway.html

Mood Republik 2019

Hi semua. Nak share lepas join Mood Republik dekat MITEC haritu. Nak dijadikan cerita, Nisa join hari Jumaat. Apply Birthday leave dan maca...