Friday, December 14, 2012

Segment : My Favorite Post 2012

STICKY POST SAMPAI 14/12/2012


Assalamualaikum semua...dan hye!!
memandangkan saya tengah tak ada kerja...
saya mengambil keputusan nak buat segment sendiri..
tapi ada ke nak join?? harap ada la nak join..


Syarat-syarat nak join segment ni

1. Header yang serious simple ni, kasi tepek kat post korang,
pastu jangan lupa link terus ke post ni,okay?

2. Cerita sikit pasal post kegemaran korang sendiri tulis
dan kenapa korang suka post tu..
ada sentimental value ke..ramai orang komen ke..atau pageview paling banyak ke..
kalau dilema ada banyak post kegemaran letak aje
banyak-banyak,nanti saya sendiri decide kan..
tapi syaratnya post tu hanya valid untuk tahun 2012

3. Senarai peserta akan diupdate dari masa ke semasa..

4. Tak perlu tag sape-sape pun..

5. boleh buat post dalam English atau Bahasa Melayu

6. jangan lupa letak link post segment tu...pada link post ni yea..

Pemenang ditentukan kreatif post yang dipertandingkan..
dan special review dari saya dan di-sticky post selama seminggu
hanya 3 blog yang bertuah..dan diletakkan dalam bloglist Anisa's Corner blog selama
SETAHUN (sepanjang tahun 2013)

okay tak? 1st time buat segment kan..
tempoh 2 minggu diberikan sebab hujung tahun ni biasa la banyak agenda nak buat..
Selamat Bersegmen semua.. terima kasih semua..

SENARAI PESERTA SEGMENT MY FAVORITE POST 2012

contoh My Favourite Post 2012 ---> SINI
Post a Comment

Kompilasi testimoni MYFA Serum

Hi semua. Hari ni ambil kesempatan untuk buat kompilasi testimoni MYFA Serum. Nisa pun pakai dan yes jual sekali. Nisa sudah rasa hasilnya ...