Segment : My Favorite Post 2012

STICKY POST SAMPAI 14/12/2012


Assalamualaikum semua...dan hye!!
memandangkan saya tengah tak ada kerja...
saya mengambil keputusan nak buat segment sendiri..
tapi ada ke nak join?? harap ada la nak join..


Syarat-syarat nak join segment ni

1. Header yang serious simple ni, kasi tepek kat post korang,
pastu jangan lupa link terus ke post ni,okay?

2. Cerita sikit pasal post kegemaran korang sendiri tulis
dan kenapa korang suka post tu..
ada sentimental value ke..ramai orang komen ke..atau pageview paling banyak ke..
kalau dilema ada banyak post kegemaran letak aje
banyak-banyak,nanti saya sendiri decide kan..
tapi syaratnya post tu hanya valid untuk tahun 2012

3. Senarai peserta akan diupdate dari masa ke semasa..

4. Tak perlu tag sape-sape pun..

5. boleh buat post dalam English atau Bahasa Melayu

6. jangan lupa letak link post segment tu...pada link post ni yea..

Pemenang ditentukan kreatif post yang dipertandingkan..
dan special review dari saya dan di-sticky post selama seminggu
hanya 3 blog yang bertuah..dan diletakkan dalam bloglist Anisa's Corner blog selama
SETAHUN (sepanjang tahun 2013)

okay tak? 1st time buat segment kan..
tempoh 2 minggu diberikan sebab hujung tahun ni biasa la banyak agenda nak buat..
Selamat Bersegmen semua.. terima kasih semua..

SENARAI PESERTA SEGMENT MY FAVORITE POST 2012

contoh My Favourite Post 2012 ---> SINI

Comments

Jue Jaynee said…
post kegemaran yang kita tulis la kan?
kongsi apa saja said…
hehe.. semoga berjaya kepada peserta2...

Kongsi Apa Saja
Eraz Fadli said…
Datang support Nisa...

Joined!

http://www.erazfadli.com/2012/12/segment-my-favorite-post-2012.html
Fahuna said…
Saya join :)

http://fahuna.blogspot.com/2012/12/segment-my-favorite-post-2012.html

Terima Kasih, Cik Anisa :D
Mimie Najib said…
erm..best..tp apa entry nk letak eh..nanti klau xde pape, sy join sama eh.. :)
Remy hazza said…
nanti remy buat.... tunggu !!!!!
Fendy said…
http://fendy1302.blogspot.com/2012/12/segment-my-favorite-post-2012.html

join!
Jiwa Lara said…
wah! dah wat segmen sndiri... satg mjoinkan diri.. nak siapkan apa yg patut dlu.. :)
Aimi Syahirah said…
Salam.. join tau.:) http://www.aimisyahirah.com/2012/12/segment-my-favorite-post-2012.html
Kesuma Angsana said…
x tau sempatke idak nk join ni!
Sheila Salim said…
Assalamualaikum awak.. sheila joined segmen awak ni.. salam perkenalan ye :)

http://sheilashahfiekry.blogspot.com/2012/12/segmen-my-favorite-post-2012.html
AyuInsYiraH said…
http://ayuinsyirah.blogspot.com/2012/12/segment-my-favorite-post-2012.html

ayu join..
@iamtangerine said…
join :D

http://eppy25.blogspot.com/2012/12/segment-my-favorite-post-2012.html
Scha Aye Jay .. said…
join jgak !

http://blackpixiestale.blogspot.com/2012/12/segment-my-favorite-post-2012.html
assalamualaikum, mar join segmen nisa oke !
walaupn keliru nak pilih yg mane, hehe.

http://mayesa-jcb.blogspot.com/2012/12/segment-my-favorite-post-2012.html
la ni segmen anisa rupanya...baru tahu...td ada terbaca kat blog org lain tapi tak perasan penganjur dia anisa...haha
Scha Aye Jay .. said…
jom join segmen saye buat . hope dpt join dah menambahkan peserta, ajak lah kwn2 skali . thank you

http://blackpixiestale.blogspot.com/2012/12/segmen-tell-me-your-wish.html
syathirah said…
adik beradik uleyh join tak akak. hik3
miz ruha said…
segmen nisa rupanya... terbaca kat blog cikmar tadi...
rajin nisa buat segmen... kalau sempat kak join nanti... ^_^
moga segmen nisa mendapat sambutan.. :)
Mimie Najib said…
anisa..nak join juga.. :)

http://hanyadihatiku.blogspot.com/2012/12/segmen-my-favorite-post-2012.html
boni kacak said…
good luck kepada para peserta :)
Engku Muzahadin said…
Join...

http://engkumuzahadin.blogspot.com/2012/12/segment-my-favorite-post-2012.html
Shasha Yacob said…
nanti saya join. tengah cek peberet post lagik hihi
Razil Tahir said…
Supporting you! Good luck!!! XD

http://assignmentcscrazil.blogspot.com/2012/12/segment-my-favorite-post-2012.html
salam anisa..dah due date dia tak..hope saya tak terlambat nak join..

saya nk join segmen ni.. :)

http://cahayatemansejati.blogspot.com/2012/12/segment-my-favorite-post-2012.html
join jugak ya.. ^_^
http://lokmanramli.blogspot.com/2012/12/segment-my-favorite-post-2012.html
Remy hazza said…
remy dah buat......

taraaaa.....

http://remyhazza-satuperjalanan.blogspot.com/2012/12/my-feberet-post-2012.html
syathirah said…
dah!!!!:)
tgk nih: http://syattomania.blogspot.com/2012/12/segment-my-favorite-post-2012.html

ok3.. tgk tau3....
dah join...
http://www.santaileeza.com/2012/12/segment-my-favorite-post-2012.html
shu said…
nk join tp bz sgt mggu ni..huhu..kalo smpat nnt sy join eh Anisa :)
Kancil 8349 said…
insya Allah Kancil akan ikut...lewat sikit
Noor said…
http://loveprettydinda.blogspot.com/2012/12/segment-my-favorite-post-2012.html

sy join jgk!!
hazwan hairy said…
kang hery join..tggu :-)
K.a.m.i. said…
nak join. heee~

http://pelangipelangiungu.blogspot.com/2012/12/segment-my-favorite-post-2012.html
logorithm said…
Wah... rasa macam nak join la... :-D
Zamani Abe said…
menarik ni., Nanti Zam join gak k ;)
Zamani Abe said…
Salam Dik, Zam dtg nak hantar laporan.. hehe

http://zamani84.blogspot.com/2012/12/segment-my-favorite-post-2012.html

mekasih ye
Kelana Cinta said…
Nantikan entry nya dari Kelana ye .Sama2 kita meriahkan...
super CB said…
saya join ! :)

http://supercontestblog.blogspot.com/2012/12/segment-my-favorite-post-2012.html
cheeze maz said…
Salam rakan blogger yg dihormati. Akak menjemput rakan2 menyertai GIVEAWAY 001 CHEEZE MAZ .Link cara2 penyertaan ada di : http://cheezemaz.blogspot.com/2012/11/giveway-sempena-iphone-5-gadget-impian.html

Jika tiada masa menyertainya, harap sangat2 dapat membantu akak dengan :
1) Tekan butan G +1 bagi entry http://cheezemaz.blogspot.com/2012/11/iphone-5-gadget-impian.html
2) Vote akak di denaihati. Cara nak vote akak ada di entry : http://cheezemaz.blogspot.com/2012/12/giveaway-001-tugasan-ke-2.html
good luck awak yaa... sy busy laa ..tak dpt join ..hmm
done follow your blog
hazwan hairy said…
hery join...
http://www.hazwanhairy.com/2012/12/segmen-my-favourite-post-for-2012.html
Karisma Izzah said…
saya nak meriahkan...

http://karismaizzah.blogspot.com/2012/12/segment-my-favorite-post-2012-by-arina.html
Nur farahiza said…
gud luckk yee

Popular Posts