Friday, December 14, 2012

Segment : My Favorite Post 2012

STICKY POST SAMPAI 14/12/2012


Assalamualaikum semua...dan hye!!
memandangkan saya tengah tak ada kerja...
saya mengambil keputusan nak buat segment sendiri..
tapi ada ke nak join?? harap ada la nak join..


Syarat-syarat nak join segment ni

1. Header yang serious simple ni, kasi tepek kat post korang,
pastu jangan lupa link terus ke post ni,okay?

2. Cerita sikit pasal post kegemaran korang sendiri tulis
dan kenapa korang suka post tu..
ada sentimental value ke..ramai orang komen ke..atau pageview paling banyak ke..
kalau dilema ada banyak post kegemaran letak aje
banyak-banyak,nanti saya sendiri decide kan..
tapi syaratnya post tu hanya valid untuk tahun 2012

3. Senarai peserta akan diupdate dari masa ke semasa..

4. Tak perlu tag sape-sape pun..

5. boleh buat post dalam English atau Bahasa Melayu

6. jangan lupa letak link post segment tu...pada link post ni yea..

Pemenang ditentukan kreatif post yang dipertandingkan..
dan special review dari saya dan di-sticky post selama seminggu
hanya 3 blog yang bertuah..dan diletakkan dalam bloglist Anisa's Corner blog selama
SETAHUN (sepanjang tahun 2013)

okay tak? 1st time buat segment kan..
tempoh 2 minggu diberikan sebab hujung tahun ni biasa la banyak agenda nak buat..
Selamat Bersegmen semua.. terima kasih semua..

SENARAI PESERTA SEGMENT MY FAVORITE POST 2012

contoh My Favourite Post 2012 ---> SINI

46 comments:

Jue Jaynee said...

post kegemaran yang kita tulis la kan?

kongsi apa saja said...

hehe.. semoga berjaya kepada peserta2...

Kongsi Apa Saja

Eraz Fadli said...

Datang support Nisa...

Joined!

http://www.erazfadli.com/2012/12/segment-my-favorite-post-2012.html

Fahuna said...

Saya join :)

http://fahuna.blogspot.com/2012/12/segment-my-favorite-post-2012.html

Terima Kasih, Cik Anisa :D

Mimie Najib said...

erm..best..tp apa entry nk letak eh..nanti klau xde pape, sy join sama eh.. :)

Remy hazza said...

nanti remy buat.... tunggu !!!!!

Fendy said...

http://fendy1302.blogspot.com/2012/12/segment-my-favorite-post-2012.html

join!

Jiwa Lara said...

wah! dah wat segmen sndiri... satg mjoinkan diri.. nak siapkan apa yg patut dlu.. :)

Aimi Syahirah said...

Salam.. join tau.:) http://www.aimisyahirah.com/2012/12/segment-my-favorite-post-2012.html

Anonymous said...

x tau sempatke idak nk join ni!

Sheila Salim said...

Assalamualaikum awak.. sheila joined segmen awak ni.. salam perkenalan ye :)

http://sheilashahfiekry.blogspot.com/2012/12/segmen-my-favorite-post-2012.html

AyuInsYiraH said...

http://ayuinsyirah.blogspot.com/2012/12/segment-my-favorite-post-2012.html

ayu join..

@iamtangerine said...

join :D

http://eppy25.blogspot.com/2012/12/segment-my-favorite-post-2012.html

Scha Aye Jay .. said...

join jgak !

http://blackpixiestale.blogspot.com/2012/12/segment-my-favorite-post-2012.html

Mar Haini Abdul Rahim said...

assalamualaikum, mar join segmen nisa oke !
walaupn keliru nak pilih yg mane, hehe.

http://mayesa-jcb.blogspot.com/2012/12/segment-my-favorite-post-2012.html

-meeSUPERGIRL- said...

good luck ;)

Hatimi Tahirruddin said...

la ni segmen anisa rupanya...baru tahu...td ada terbaca kat blog org lain tapi tak perasan penganjur dia anisa...haha

Scha Aye Jay .. said...

jom join segmen saye buat . hope dpt join dah menambahkan peserta, ajak lah kwn2 skali . thank you

http://blackpixiestale.blogspot.com/2012/12/segmen-tell-me-your-wish.html

syathirah said...

adik beradik uleyh join tak akak. hik3

miz ruha said...

segmen nisa rupanya... terbaca kat blog cikmar tadi...
rajin nisa buat segmen... kalau sempat kak join nanti... ^_^
moga segmen nisa mendapat sambutan.. :)

Mimie Najib said...

anisa..nak join juga.. :)

http://hanyadihatiku.blogspot.com/2012/12/segmen-my-favorite-post-2012.html

boni kacak said...

good luck kepada para peserta :)

Engku Muzahadin said...

Join...

http://engkumuzahadin.blogspot.com/2012/12/segment-my-favorite-post-2012.html

Shasha Yacob said...

nanti saya join. tengah cek peberet post lagik hihi

Razil Tahir said...

Supporting you! Good luck!!! XD

http://assignmentcscrazil.blogspot.com/2012/12/segment-my-favorite-post-2012.html

nur khalilah hassan said...

salam anisa..dah due date dia tak..hope saya tak terlambat nak join..

saya nk join segmen ni.. :)

http://cahayatemansejati.blogspot.com/2012/12/segment-my-favorite-post-2012.html

Mohd Lokman Bin Ramli said...

join jugak ya.. ^_^
http://lokmanramli.blogspot.com/2012/12/segment-my-favorite-post-2012.html

Remy hazza said...

remy dah buat......

taraaaa.....

http://remyhazza-satuperjalanan.blogspot.com/2012/12/my-feberet-post-2012.html

syathirah said...

dah!!!!:)
tgk nih: http://syattomania.blogspot.com/2012/12/segment-my-favorite-post-2012.html

ok3.. tgk tau3....

Leeza dayasari [santai leeza] said...

dah join...
http://www.santaileeza.com/2012/12/segment-my-favorite-post-2012.html

shu said...

nk join tp bz sgt mggu ni..huhu..kalo smpat nnt sy join eh Anisa :)

Kancil 8349 said...

insya Allah Kancil akan ikut...lewat sikit

Noor said...

http://loveprettydinda.blogspot.com/2012/12/segment-my-favorite-post-2012.html

sy join jgk!!

hazwan hairy said...

kang hery join..tggu :-)

K.a.m.i. said...

nak join. heee~

http://pelangipelangiungu.blogspot.com/2012/12/segment-my-favorite-post-2012.html

logorithm said...

Wah... rasa macam nak join la... :-D

Zamani Abe said...

menarik ni., Nanti Zam join gak k ;)

Zamani Abe said...

Salam Dik, Zam dtg nak hantar laporan.. hehe

http://zamani84.blogspot.com/2012/12/segment-my-favorite-post-2012.html

mekasih ye

Anonymous said...

Nantikan entry nya dari Kelana ye .Sama2 kita meriahkan...

super CB said...

saya join ! :)

http://supercontestblog.blogspot.com/2012/12/segment-my-favorite-post-2012.html

cheeze maz said...

Salam rakan blogger yg dihormati. Akak menjemput rakan2 menyertai GIVEAWAY 001 CHEEZE MAZ .Link cara2 penyertaan ada di : http://cheezemaz.blogspot.com/2012/11/giveway-sempena-iphone-5-gadget-impian.html

Jika tiada masa menyertainya, harap sangat2 dapat membantu akak dengan :
1) Tekan butan G +1 bagi entry http://cheezemaz.blogspot.com/2012/11/iphone-5-gadget-impian.html
2) Vote akak di denaihati. Cara nak vote akak ada di entry : http://cheezemaz.blogspot.com/2012/12/giveaway-001-tugasan-ke-2.html

Syaifuddin Alias said...

good luck awak yaa... sy busy laa ..tak dpt join ..hmm

aisyah lola cham said...

done follow your blog

hazwan hairy said...

hery join...
http://www.hazwanhairy.com/2012/12/segmen-my-favourite-post-for-2012.html

Karisma Izzah said...

saya nak meriahkan...

http://karismaizzah.blogspot.com/2012/12/segment-my-favorite-post-2012-by-arina.html

Nur farahiza said...

gud luckk yee

Misi bermula sekarang

Lately Nisa ada masak untuk family. Tak adalah terer mana pun tapi improve trial after trial. Menu selalu masak Sup brokoli, Sup ayam...