Friday, December 14, 2012

Tamat Sudah Segmen My Favourite Post 2012


Assalamualaikum semua...dan hye... kali ni short entry nak bagitau tamatnya segmen ni..
korang nak join lagi? tak cukup masa? alaaaa....
nak extend kan lagi ke masa..

hehehe....lagipun saya tak boleh nak ada connection internet sangat..
kalau...nak join...join aje la..
hehehehe...sorry la korang...terasa lama sangat tak blog-walking..


okay...out dulu korang...ni auto-publish..
rindu sangat nak blog-walking...sangat2.. *sob,sob*

11 comments:

Cikgu Ma said...

eh? terlepas...

miz ruha said...

nisa bizi ye sekarang... tak pe.. tak pe...
sis faham... :)

Remy hazza said...

dah tutup ker?????
he3..... harap2 sambutan menggalakkan.....

hazwan hairy said...

tahniah dh berjya buat segmen..hehe

Mar Haini Abdul Rahim said...

mar setia menanti kedatangan anis utk bW :D

boni kacak said...

kat saya tak rindu ke??hahahaha

Fendy said...

lama dah x aktif blog..ehehe

outbound malang said...


kunjungan gan , bagi-bagi motivasi
semoga menjadi semangat .. :)
Kebaikan hati lebih penting dari kebijaksanaan, dan menyadari hal ini adalah awal dari kebijaksanaan tersebut.
ditunggu kunjungan baliknya yaa :) terima kasih ....

Nur Liyana Jasmi said...

Pengumuman pemenang bagi Segmen : Gila-Gila Follow :) Jom tengok!

http://www.liyanajasmi.blogspot.com/2012/12/pemenang-segmen-gila-gila-follow.html

aini shahroni said...

melepas sudah!..
huhuhu..
*sob..sob..*

from ::Arkitek Hati::

Mas Zull said...

assalamualaikum anisa...dah tamat yer...;)

Misi bermula sekarang

Lately Nisa ada masak untuk family. Tak adalah terer mana pun tapi improve trial after trial. Menu selalu masak Sup brokoli, Sup ayam...