Tuesday, December 04, 2012

My OWN Favourite Post 2012


Assalamualaikum semua...and hye guys..
Saya anjurkan Segmen My Favourite Post for 2012 kan..
korang dah join? terima kasih yea..banyak sangat ucap terima kasih minggu ni..hihii..

dan pilihan saya...of course


dah baca?? nape saya pilih post ni?

sebab baca banyak kali pun saya still senyum..dan gelak bila terkenang kan..
kalau yang dah baca...ingat tak watak nama Naz..
tu la kawan saya yang konvo baru-baru ni..
*sorry Naz I've just promote you here*

dan....yang paling saya suka...tiap kali orang komen mesti gelak sakan..
boleh bayang la..just tak tahu la kalau ada gelak berguling-guling..
or...gelak sampai tak boleh berhenti..
tak ada la sampai macam tu kan...rasa la blog ni bergegar 
akibat semua gelak ketawa.. so, saya success buat orang gelak
secara tak sengaja la...
kalau based dalam citer ni, memang nampak Nisa ni lurus orang nya..
alamak,terus mengaku la pulak kekekeke~~~

so, this is my choice..ala-ala contoh nak buat untuk segmen la ni..
kalau mukadimah panjang pun boleh la...tarak hal..
just be yourself..tu yang Nisa nak tengok..
originality+personality= YOURSELF 

Post a Comment

Platemat pinggan untuk kanak-kanak

  Hi semua. Pernah tak korang mengalami,  susah nak bagi si kecik kita makan sebabkan dia nak campak pinggan dia ke bawah? Boleh jadi...