Tuesday, December 04, 2012

My OWN Favourite Post 2012


Assalamualaikum semua...and hye guys..
Saya anjurkan Segmen My Favourite Post for 2012 kan..
korang dah join? terima kasih yea..banyak sangat ucap terima kasih minggu ni..hihii..

dan pilihan saya...of course


dah baca?? nape saya pilih post ni?

sebab baca banyak kali pun saya still senyum..dan gelak bila terkenang kan..
kalau yang dah baca...ingat tak watak nama Naz..
tu la kawan saya yang konvo baru-baru ni..
*sorry Naz I've just promote you here*

dan....yang paling saya suka...tiap kali orang komen mesti gelak sakan..
boleh bayang la..just tak tahu la kalau ada gelak berguling-guling..
or...gelak sampai tak boleh berhenti..
tak ada la sampai macam tu kan...rasa la blog ni bergegar 
akibat semua gelak ketawa.. so, saya success buat orang gelak
secara tak sengaja la...
kalau based dalam citer ni, memang nampak Nisa ni lurus orang nya..
alamak,terus mengaku la pulak kekekeke~~~

so, this is my choice..ala-ala contoh nak buat untuk segmen la ni..
kalau mukadimah panjang pun boleh la...tarak hal..
just be yourself..tu yang Nisa nak tengok..
originality+personality= YOURSELF 

10 comments:

fendy abu said...

keyakinan tu penting..haha

Anisa Anuar said...

hehehe...terlebih yakin dalam tak sedar

nur khalilah hassan said...

dh baca dh..hehe..tp, klu pelayan ckp slmt dtg mcm tu..kita nk jwb ape ye..?? angguk dn senyum??

Anisa Anuar said...

tu la...tak terpikir jugak...balas balik "selamat2 jugak..."

xXx chaos xXx said...

serious lawak XDDD

p/s- mai jemput support my first segmen XDD

http://chaosinnotime.blogspot.com/2012/12/segmen-i-want-doodle-from-miss-sammy.html

Mohd Lokman Bin Ramli said...

angguk kepala je sikit sudah.. hehe

miz ruha said...

kelakar reaksi spontan nisa tu...
kalau sy biasanya akan angguk aje..

Mar Haini Abdul Rahim said...

hahaha nampak sangatt kat situ, nisa di awang-awangan ! haha siyess mule2 bc senyuum sket je, tp bile ulang bace sambil imagine ! gelak2 sorang2 hahaha xdpt bayangkan kalo mar kat situ. haha selamat datang jugakk.. sape yg dtg uma sape ni? hahaha adehh :D

boni kacak said...

macam kelakar je bunyinya tu,,nak terjah kejap la...hahaha

Remy hazza said...

nak kena pi terjah tu......

#68 WORDLESS WEDNESDAY