Sunday, December 02, 2012

Segmen Saya Nak Join Bloglist Dear KHY


Assalamualaikum semua...tadi blog-walking kejap..
Dear KHY nak cari bloglist...jangan risau KHY, mesti ramai yang join la..

klik header ni untuk terus ke segmen tu

cepat korang...KHY kata ikut suka dia,bila nak habiskan bloglist..
nanti baru korang nak join dah tamat dah segmen dia...kan rugi..

jadi KHY, ni tanda saya support segmen ni...dan blog anda yang awesome..
saya rasa saya jarang singgah blog KHY..maaf yea..
terlepas pandang la nieh..hehehe..

jadi terima la post saya ni sebagai tanda maaf
sebab tak blog-walking ke blog KHY lepas dah lama follow..
terasa romantik pulak ayat2 ku ni..

8 comments:

  1. selamat bersegmen...
    ayat romantik ye... ^_^

    ReplyDelete
  2. semoga berjaya....gud luck sis!!!

    ReplyDelete
  3. dari segmen yg sama..:-)

    http://ctfarahcomey.blogspot.com/2012/12/saya-nak-join-bloglist-dear-khy.html

    ReplyDelete
  4. selamat bersegmen awak.. :)

    ReplyDelete
  5. sama2 korang..jom la join sama..

    ReplyDelete
  6. Hi,dari segmen yang sama! http://teenagersareawesome.blogspot.com/2012/12/saya-nak-join-bloglist-dear-khy.html

    Anw,jom join bloglist Jemah yang awesome ni! http://teenagersareawesome.blogspot.com/2012/11/segmen-bloglist-2013-by-jemah.html *peace*

    P/S: Followers ke-#522

    ReplyDelete

thanks for the comment(s) and enjoy to read more

Update Birthday Giveaway Anisa Anuar Official Blog

Hi semua. Nisa nak bagi latest update tentang Giveaway yang masih lagi berlangsung. Jadi masih open ea buat semua. Boleh ke post ini taw Bi...

Popular Post