Sunday, December 02, 2012

Segmen Saya Nak Join Bloglist Dear KHY


Assalamualaikum semua...tadi blog-walking kejap..
Dear KHY nak cari bloglist...jangan risau KHY, mesti ramai yang join la..

klik header ni untuk terus ke segmen tu

cepat korang...KHY kata ikut suka dia,bila nak habiskan bloglist..
nanti baru korang nak join dah tamat dah segmen dia...kan rugi..

jadi KHY, ni tanda saya support segmen ni...dan blog anda yang awesome..
saya rasa saya jarang singgah blog KHY..maaf yea..
terlepas pandang la nieh..hehehe..

jadi terima la post saya ni sebagai tanda maaf
sebab tak blog-walking ke blog KHY lepas dah lama follow..
terasa romantik pulak ayat2 ku ni..

8 comments:

Cikgu Ma said...

selamat bersegmen

miz ruha said...

selamat bersegmen...
ayat romantik ye... ^_^

Remy hazza said...

semoga berjaya....gud luck sis!!!

Fendy said...

selamat ber-segmen...

Cik Siti said...

dari segmen yg sama..:-)

http://ctfarahcomey.blogspot.com/2012/12/saya-nak-join-bloglist-dear-khy.html

boni kacak said...

selamat bersegmen awak.. :)

Anisa Anuar said...

sama2 korang..jom la join sama..

#JemahAwesome said...

Hi,dari segmen yang sama! http://teenagersareawesome.blogspot.com/2012/12/saya-nak-join-bloglist-dear-khy.html

Anw,jom join bloglist Jemah yang awesome ni! http://teenagersareawesome.blogspot.com/2012/11/segmen-bloglist-2013-by-jemah.html *peace*

P/S: Followers ke-#522

Misi bermula sekarang

Lately Nisa ada masak untuk family. Tak adalah terer mana pun tapi improve trial after trial. Menu selalu masak Sup brokoli, Sup ayam...