Tuesday, December 04, 2012

Masih tak boleh bezakan


Assalamualaikum dan hye semua..
Pagi tadi ada urusan perlu diuruskan..
ohhh bukan la benda serious pun..apa yang masih tak boleh bezakan??
saya tak boleh bezakan...

antara Teh O dan Teh

urghhh...ingatkan dah boleh bezakan..
Masa sarapan tadi la..Bapak Nisa suruh hulurkan Teh O dia
tapi nisa ingat tu Nisa punya..
bila dipikirkan apa Nisa order kan..Nisa order Teh..
what?? salah lagi la terdetik hati Nisa..

ada cara yang senang ke..
teringat bila nak order kat Kafe...sanggup call kawan,
"nak tanya ni...(nada serious) teh yang mana ea.."
kalau tanya kat orang kafe mau kena gelak..

sape yang sama macam Nisa...atau Nisa je yang tak reti bezakan?
habis kawan sanggup beli dua-dua serentak untuk bagi perbezaan dulu..

8 comments:

  1. EH ? HAHAHA .. SAME2 .. KADANG2 TU MAIN SEBUT JE .. TP MAKSUDKAN YG LAIN ..

    ReplyDelete
  2. :-) Kalau kat Sabah, teh O tu takda susu...dan teh c tu plak ada susu...
    Wilma tak pasti plak apa beza teh o dan teh...Hehehe...

    ReplyDelete
  3. kan dedeq...tahu tak pe...time tu pun mmg main sebut je..

    owhhh ada teh c ke,wilma...wahhh...menarik tu..

    ReplyDelete
  4. teh biasanya teh susu...sebab tu teh o itu teh biasa...ada "o" belakang teh...hehe

    ReplyDelete
  5. kalau sebut TEH maksudnya adik nak teh dicampur dgn susu...... kalau adik nak teh kosong..... kene sebut terang2 nak teh O atau teh kosong..... lepas ni jgn salah lagi nann,....

    ReplyDelete
  6. syukur masih tahu bezakan. hehehehhe :D

    ReplyDelete
  7. teh o selalu yg kosong...kalau teh tak silap remy ada susu......

    ReplyDelete
  8. Dulu pun xleh beza...lama2 reti da lps kena gelak ngn member sbb pegi order teh susu ais..hahaha...

    ReplyDelete

thanks for the comment(s) and enjoy to read more

Keputusan Birthday Giveaway Anisa Anuar official blog

Hi semua.. Alhamdulillah selesai sudah Birthday Giveaway yang Nisa buat baru-baru ni. Terima kasih kepada semua yang join simple Giveaway. ...

Popular Post