Tuesday, December 25, 2012

Follower #555


Assalamualaikum semua..dan hye..yea kamu di sana tu..
haaa...follower yang ke 555 dah selamat dikesan..


tuan empunya blog Mizaa's Diary
gaya blog ni ditulis more pada personal diary..
nota pada diri sendiri.. tapi ramai jugak yang follow dia..
salam perkenalan dari saya yea, cik miza..

terima kasih sebab sudi memeriahkan blog Anisa's Corner ni..
love to get to know more.. good number by the way for new year..

Post a Comment

Platemat pinggan untuk kanak-kanak

  Hi semua. Pernah tak korang mengalami,  susah nak bagi si kecik kita makan sebabkan dia nak campak pinggan dia ke bawah? Boleh jadi...