Tuesday, December 25, 2012

Follower #555


Assalamualaikum semua..dan hye..yea kamu di sana tu..
haaa...follower yang ke 555 dah selamat dikesan..


tuan empunya blog Mizaa's Diary
gaya blog ni ditulis more pada personal diary..
nota pada diri sendiri.. tapi ramai jugak yang follow dia..
salam perkenalan dari saya yea, cik miza..

terima kasih sebab sudi memeriahkan blog Anisa's Corner ni..
love to get to know more.. good number by the way for new year..

11 comments:

boni kacak said...

wahh..tahniah kerana telah direview.hehehe

Jue Jaynee said...

hihihi tahniah akak

miz ruha said...

nice number... tahniah buat kamu berdua... ^_^

Hazmin Hamudin said...

Wah... Ramai dah follower... :)

dEdEQ dE wIshEs said...

DA MKIN RAMAILA FOLLOWER DIE

hazwan hairy said...

tahniah! untung klo kena review ni..hehe

Hatimi Tahirruddin said...

wah tahniah anisa...dah mcm buku 555 plak ye...

Remy hazza said...

tahniah utk mizaa....

Syaifuddin Alias said...

hhhihi ...haa followers dah ramai tu jadi usaha tau untuk bagi blog awak lebih hebat :D saya support

nor zafirah nor azlan said...

amboi nisa.. ramainya follower.. huhu. just wanna stop by nk tngalkan url baru.. hehe <3

Cik Amal said...

untuk contest full edit blog tanpa entry, dah ada pemenangnya :) sila check nama anda..kut2 menang http://sayacikamal.blogspot.com/2013/01/pemenang-contest-full-edit-blog-tanpa.html

Mood Republik 2019

Hi semua. Nak share lepas join Mood Republik dekat MITEC haritu. Nak dijadikan cerita, Nisa join hari Jumaat. Apply Birthday leave dan maca...