Tuesday, December 25, 2012

Follower #555


Assalamualaikum semua..dan hye..yea kamu di sana tu..
haaa...follower yang ke 555 dah selamat dikesan..


tuan empunya blog Mizaa's Diary
gaya blog ni ditulis more pada personal diary..
nota pada diri sendiri.. tapi ramai jugak yang follow dia..
salam perkenalan dari saya yea, cik miza..

terima kasih sebab sudi memeriahkan blog Anisa's Corner ni..
love to get to know more.. good number by the way for new year..

11 comments:

  1. wahh..tahniah kerana telah direview.hehehe

    ReplyDelete
  2. nice number... tahniah buat kamu berdua... ^_^

    ReplyDelete
  3. Wah... Ramai dah follower... :)

    ReplyDelete
  4. tahniah! untung klo kena review ni..hehe

    ReplyDelete
  5. wah tahniah anisa...dah mcm buku 555 plak ye...

    ReplyDelete
  6. hhhihi ...haa followers dah ramai tu jadi usaha tau untuk bagi blog awak lebih hebat :D saya support

    ReplyDelete
  7. amboi nisa.. ramainya follower.. huhu. just wanna stop by nk tngalkan url baru.. hehe <3

    ReplyDelete
  8. untuk contest full edit blog tanpa entry, dah ada pemenangnya :) sila check nama anda..kut2 menang http://sayacikamal.blogspot.com/2013/01/pemenang-contest-full-edit-blog-tanpa.html

    ReplyDelete

thanks for the comment(s) and enjoy to read more

Masak - Masak PKP by Anisa

Hi semua. Hari ni Nisa nak share gambar yang Nisa masak waktu PKP ni. Boleh katakan mostly masak tapi ada jugak request nak tutup dapur seh...

Popular Post