Sunday, December 23, 2012

Realiti TV : Face Off


Hye semua..ohh Assalamualaikum..
bertekad nak update blog dengan citer kan pasal realiti TV yang ada sekarang ni..
Kalau bidang nyanyian tu dah sangat banyak..

sampai dah tak terikut la..kan..
baru-baru ni saya layan rancangan "Face-Off"


realiti tv yang mencari bakat make up artis 
yang memerlukan transformation muka..
dari cipta karakter jahat kepada watak alien dan memerlukan kreatif 
dan idea lain dari yang lain...saya tonton di rancangan beTV (channel 720 astro)

jom tengok kalau ada kesempatan sama..
korang pun mesti terpukau tengok hasil tangan diaorang..
 isnin sampai khamis, 8.30 malam.
 owhh tak obvious sangat kan saya terlalu dengan tv ni..

Post a Comment

Holiday Trip @ Residence Inn, Cherating

Hi semua. Akhirnya berkesempatan nak menulis kat blog.  Trip 3 Hari 2 Malam sememangnya seronok buat kami.  Plan nak ke Cherating, ja...