Sunday, December 23, 2012

Realiti TV : Face Off


Hye semua..ohh Assalamualaikum..
bertekad nak update blog dengan citer kan pasal realiti TV yang ada sekarang ni..
Kalau bidang nyanyian tu dah sangat banyak..

sampai dah tak terikut la..kan..
baru-baru ni saya layan rancangan "Face-Off"


realiti tv yang mencari bakat make up artis 
yang memerlukan transformation muka..
dari cipta karakter jahat kepada watak alien dan memerlukan kreatif 
dan idea lain dari yang lain...saya tonton di rancangan beTV (channel 720 astro)

jom tengok kalau ada kesempatan sama..
korang pun mesti terpukau tengok hasil tangan diaorang..
 isnin sampai khamis, 8.30 malam.
 owhh tak obvious sangat kan saya terlalu dengan tv ni..

Post a Comment

Projek Photobook - Gambar 4R

Hi semua.. Dah lama nak bercerita, jadinya inilah masanya untuk ceritakannya (motif sangat nak habaq mai busy yang amat hehe) Asal...

Cerita Panas Blog Minggu Ini