Wednesday, December 12, 2012

Minta kebenaran nak baca blog?


Assalamualaikum...rasa hambar nak buat post macam selalu saya buat.. Blog-walking pun dah makin jarang.. Atas alasan yang sama, line broadband yang tak berapa nak...berapa menggalakkan saya nak blog-walking secara aktif macam dulu..

Balik pada tajuk, saya tengah syok buat blog-walking dan membiarkan laptop ni terbuka seketika. Kawan saya mula teruja bila nampak saya tekun blog-walking..lalu meminta izin, "Nisa, aku nak usha blog ko kejap boleh?"
lalu saya menjawab, "Sila la...tak perlu minta kebenaran pun la" *senyum lebar lepas menjawab soalan*

tiba-tiba saya terpikir, kalau semua orang yang baca blog saya ni macam kawan saya ni...mesti kelakar situasi tu kan.. Haa..kepada yang baru je singgah blog ni, baca je apa-apa yang menarik hati...memang dah terlebih beri keizinan.. Kalau ada post yang buat rasa tak sedap badan nak baca, harap maaf dipinta.. Tu mungkin tengah taip terlalu ikut kan perasaan.. Maaf yea.. Oh, lagi beberapa lagi tamat sudah segmen MY FAVOURITE POST 2012.. Macam best kalau nak review semua blog yang join.. Sebagai tanda penghargaan kepada yang join.. Kalau ramai sampai 40 orang..memang jenuh la nak review..tapi 20 blog tak ada hal la.. Bisa aja..

xoxo ANISA chow guys.. Slow in progress..not active like before..I don't know why..

21 comments:

hazwan hairy said...

alaa xperlu nk mntk izin gtau dia..haha...blog ni pn berkogsi cerita kan..hehe

Watercolour said...

Boleh saya komen?....

Cinta hazanis said...

awak, mintak kebenaran nak baca blog awak boleh?hehehe.:P

Fendy said...

rilex..slow2

miz ruha said...

minta kebenaran nak baca... :)

shasha yacob said...

bw sow slow, pasti anda dapat hikhik

Hatimi Tahirruddin said...

errr...saya lupa plak nak mintak kebenaran baca entri ni td...dah habis baca baru teringat...

kongsi apa saja said...

mungkin sebab orang yang kita kenal.. kawan2 kita.. blog kan kadang2 tulis perkara peribadi kita... tu kot dia minta izin... :p

yana aina said...

takda entry yg best nk share ... huhuhh

Cikgu Ma said...

kalo nak baca blog kena minta izin...ha, xder yg nak baca nanti selagi x der permisiion...hehe

Hanif Redland said...

Minta kebenaran nak comment kat sini..hehehe.. :)

ELeEa said...

Selamat membuat review... =)

dEdEQ dE wIshEs said...

WAHHH .. NK BACE BLOG NISA JUGAK LEH .. AHAHA

Remy hazza said...

he3... ada jugak yg mintak kebenaran ye...... elok jugak tu,...remy siap promote lagi...kalau ambil gambar...depa nak tgk.... remy siap ckp...sila tgk kat blog ye...... he3

boni kacak said...

takut kita pulak yang penat nak izinkan orang untuk baca blog kita..hahaha

Mar Haini Abdul Rahim said...

it's oke dear.. nanti dah fast in progress balas dendam :P hihi

Sharidawati Shahrudin said...

hehe saya pun nak mintak kebenaran lahh.. nak komen boleh? hehehe

anyway jemput join giveaway di blog saya yeeee... :)

http://sharidawati.blogspot.com/2012/12/iphone-5-gadget-impian.html

chot ok..! said...

dulu sya pun pernah cm ni..hee..tapi sya cakap,blh baca blog sya,tpi jngn duk dekat dengan sya..sya segan,org baca blog sya,tp duk sblh sya..hee

link Chot,Jom singgah :
http://chot91.blogspot.com/2012/12/entry-bertarikh-12122012.html

-meeSUPERGIRL- said...

wah jujur betul kawan . hehe . kalau semua org mcm dia mmg tak tak ramai lah pngunjung hehe

Mahamahu said...

Singgah mlm hari mencari kanw2 blogger nak meramaikan lagi kawn2 moga sihat selalu..

Dunia Wilma said...

Selamat mereview Anisa ^_^

Misi bermula sekarang

Lately Nisa ada masak untuk family. Tak adalah terer mana pun tapi improve trial after trial. Menu selalu masak Sup brokoli, Sup ayam...