Wednesday, December 12, 2012

Minta kebenaran nak baca blog?


Assalamualaikum...rasa hambar nak buat post macam selalu saya buat.. Blog-walking pun dah makin jarang.. Atas alasan yang sama, line broadband yang tak berapa nak...berapa menggalakkan saya nak blog-walking secara aktif macam dulu..

Balik pada tajuk, saya tengah syok buat blog-walking dan membiarkan laptop ni terbuka seketika. Kawan saya mula teruja bila nampak saya tekun blog-walking..lalu meminta izin, "Nisa, aku nak usha blog ko kejap boleh?"
lalu saya menjawab, "Sila la...tak perlu minta kebenaran pun la" *senyum lebar lepas menjawab soalan*

tiba-tiba saya terpikir, kalau semua orang yang baca blog saya ni macam kawan saya ni...mesti kelakar situasi tu kan.. Haa..kepada yang baru je singgah blog ni, baca je apa-apa yang menarik hati...memang dah terlebih beri keizinan.. Kalau ada post yang buat rasa tak sedap badan nak baca, harap maaf dipinta.. Tu mungkin tengah taip terlalu ikut kan perasaan.. Maaf yea.. Oh, lagi beberapa lagi tamat sudah segmen MY FAVOURITE POST 2012.. Macam best kalau nak review semua blog yang join.. Sebagai tanda penghargaan kepada yang join.. Kalau ramai sampai 40 orang..memang jenuh la nak review..tapi 20 blog tak ada hal la.. Bisa aja..

xoxo ANISA chow guys.. Slow in progress..not active like before..I don't know why..
Post a Comment

Kompilasi testimoni MYFA Serum

Hi semua. Hari ni ambil kesempatan untuk buat kompilasi testimoni MYFA Serum. Nisa pun pakai dan yes jual sekali. Nisa sudah rasa hasilnya ...