Monday, December 24, 2012

JUMBLE SALE 2013


Assalamualaikum semua..
Pagi ni nak promote event menarik ni..
pada siapa-siapa nak beri sumbangan seperti barang terpakai, 
pakaian, alat tulis...boleh la sertai event ni..


like facebook fan page Ilham Grup Buku
Setiap jualan akan disalurkan terus ke Tabung Yayasan Nur Karangkraf Malaysia.


5 comments:

Remy hazza said...

menarik.....
kita membantu mana yg termampu......
rasanya byk baju2 yg dah tak pakai kat rumah tu.....

Mar Haini Abdul Rahim said...

eh menarik ni.. huhu dpd barang2 yang msh elok tp kt dh x pakai, mbazir plk kalau buang.huhu bagus didermakan, thx share anis ^^

Ayu azmir said...

singgah sini

Mas Zull said...

assalamualaikum anisa...menarik ni...:)

miz ruha said...

event yang menarik... membantu mereka yang memerlukan...

Mood Republik 2019

Hi semua. Nak share lepas join Mood Republik dekat MITEC haritu. Nak dijadikan cerita, Nisa join hari Jumaat. Apply Birthday leave dan maca...