Monday, December 24, 2012

Pemenang Anugerah Nova Media (Anugerah Planet Muzik)


Assalamualaikum semua...dan hye..
ni nak share berita gembira dari kawan Matrikulasi saya dulu..
Saya tumpang gembira atas kejayaan kawan saya ni..


Baru-baru ni dia telah di-interview oleh Warna 94.2 fm
Tahniah Taleb, tak sangka dah femus dah dia ni..
Semoga berjaya lagi pada tahun hadapan..

selalu tengok perkembangan dia kat facebook dia..
jadi semoga maju jaya!!!

  
rasanya Taleb kena buat like fan page untuk diri sendiri..
ke...saya yang tak tahu...hahahaha..

facebook Akka Taleeb


10 comments:

  1. wahh!! tahniah! untungnya

    ReplyDelete
  2. tu la...rezeki dia kan tahun ni...aah fendy..

    ReplyDelete
  3. dia ada naik pentas kan haritu? ehh kalau tak silap la. hihi

    ReplyDelete
  4. tahniah kepada kawan awak :)

    ReplyDelete
  5. SEMOGE BERJAYE N TRUS BERJAYE

    ReplyDelete
  6. meletop ler taleb lepas nie...muka pun jambu...... mesti ramai peminat nanti...

    ReplyDelete
  7. wah kwn dia artis..hehe..thniah taleb..

    ReplyDelete

thanks for the comment(s) and enjoy to read more

Update Birthday Giveaway Anisa Anuar Official Blog

Hi semua. Nisa nak bagi latest update tentang Giveaway yang masih lagi berlangsung. Jadi masih open ea buat semua. Boleh ke post ini taw Bi...

Popular Post