Pemenang Anugerah Nova Media (Anugerah Planet Muzik)


Assalamualaikum semua...dan hye..
ni nak share berita gembira dari kawan Matrikulasi saya dulu..
Saya tumpang gembira atas kejayaan kawan saya ni..


Baru-baru ni dia telah di-interview oleh Warna 94.2 fm
Tahniah Taleb, tak sangka dah femus dah dia ni..
Semoga berjaya lagi pada tahun hadapan..

selalu tengok perkembangan dia kat facebook dia..
jadi semoga maju jaya!!!

  
rasanya Taleb kena buat like fan page untuk diri sendiri..
ke...saya yang tak tahu...hahahaha..

facebook Akka Taleeb


10 comments

Popular Posts