Monday, December 24, 2012

Pemenang Anugerah Nova Media (Anugerah Planet Muzik)


Assalamualaikum semua...dan hye..
ni nak share berita gembira dari kawan Matrikulasi saya dulu..
Saya tumpang gembira atas kejayaan kawan saya ni..


Baru-baru ni dia telah di-interview oleh Warna 94.2 fm
Tahniah Taleb, tak sangka dah femus dah dia ni..
Semoga berjaya lagi pada tahun hadapan..

selalu tengok perkembangan dia kat facebook dia..
jadi semoga maju jaya!!!

  
rasanya Taleb kena buat like fan page untuk diri sendiri..
ke...saya yang tak tahu...hahahaha..

facebook Akka Taleeb


Post a Comment

Stok Genki Tape untuk 2 bulan

Hi semua. Tajuk memang straight forward je. Kebiasaan kalau dah ada anak kecik akan ada perbelanjaan untuk pampers. Last time beli stok pam...

Cerita Panas Blog Minggu Ini