Monday, December 24, 2012

Pemenang Anugerah Nova Media (Anugerah Planet Muzik)


Assalamualaikum semua...dan hye..
ni nak share berita gembira dari kawan Matrikulasi saya dulu..
Saya tumpang gembira atas kejayaan kawan saya ni..


Baru-baru ni dia telah di-interview oleh Warna 94.2 fm
Tahniah Taleb, tak sangka dah femus dah dia ni..
Semoga berjaya lagi pada tahun hadapan..

selalu tengok perkembangan dia kat facebook dia..
jadi semoga maju jaya!!!

  
rasanya Taleb kena buat like fan page untuk diri sendiri..
ke...saya yang tak tahu...hahahaha..

facebook Akka Taleeb


10 comments:

yana aina said...

tahniah !! hehehhh

Cik Amal said...

wahh!! tahniah! untungnya

Fendy said...

artis youtube kan?

Anisa Anuar said...

tu la...rezeki dia kan tahun ni...aah fendy..

Anonymous said...

dia ada naik pentas kan haritu? ehh kalau tak silap la. hihi

boni kacak said...

tahniah kepada kawan awak :)

dEdEQ dE wIshEs said...

SEMOGE BERJAYE N TRUS BERJAYE

Remy hazza said...

meletop ler taleb lepas nie...muka pun jambu...... mesti ramai peminat nanti...

hazwan hairy said...

wah kwn dia artis..hehe..thniah taleb..

Syaifuddin Alias said...

tahniah3..hihi

#68 WORDLESS WEDNESDAY