Sunday, December 02, 2012

Mini Gempak Giveaway by Mibz,Amercorner,EzzatieBrahim


Assalamualaikum semua...dipelawa lagi oleh Amer untuk Mini Giveaway 

klik banner ni untuk terus join

tengok hadiah kat giveaway ni...memang sesuai untuk saya..
dah lama nak...sebab selalu jogging mesti dengar lagu..
dulu ada beli yang macam tu jugak...tapi akhirnya rosak..
sedih rasanya...kalau dapat ni...terasa la terubat rindu dengan Sport MP3 

banyak lagi la hadiah yang menarik..

nak tag Eraz dengan Hairy la..boleh tak...
kalau ada yang berminat, alaaa boleh je join...cakap saya yang tag korang,pe macam?

jom jom... the more the merier..


19 comments:

  1. good luck ye..semoga menang..hiok hiok :)

    ReplyDelete
  2. thanks... =) join la sama MK..

    ReplyDelete
  3. gudluck...nmpak dh semalam hehe

    ReplyDelete
  4. assalamualaikum anisa...selamat bersegmen yer...:)

    ReplyDelete
  5. I really need something new to have as a reward of what I did that I can see, right now. Not in a very good mood thooo. Haha.

    Since it ends on 3rd dec. yeay! I'm gonna join it :D

    *ps, bukan ke link entry ni perlu letak dalam ruang komen dia ? Saya baca macam, 4 kali.

    btw. Goodluck! Im aiming for the top referral :D

    ReplyDelete
  6. gud luck. semoga berjaya :D

    ReplyDelete
  7. mcm best plak hadiah dia ni...

    ReplyDelete
  8. menarik... hihi boleh je kite kenal2 meh hihihi

    ReplyDelete
  9. semoga berjaya.. kalo menang nti kongsi2 la ek.. hehe

    Kongsi Apa Saja

    ReplyDelete
  10. semoga berjaya dalam giveaway itu.. ^_^

    ReplyDelete
  11. Nak menang shawl, topup, blog edit, doodles, lampu menarik dan pelbagai lagi? Join here!! http://nadrahzulkifly.blogspot.com/2012/11/special-year-end-ga-fy-nad.html

    ReplyDelete
  12. all the best anisa!
    jom join 1st GA sha! http://ice-chirp-chirp.blogspot.com/2012/11/1st-giveaway-by-chirp-chirp.html hee :D

    ReplyDelete
  13. all the best anisa!
    jom join 1st GA sha! http://ice-chirp-chirp.blogspot.com/2012/11/1st-giveaway-by-chirp-chirp.html hee :D

    ReplyDelete
  14. nampak cam menarik......

    ReplyDelete
  15. dari GA yang sama . dah follow awak . harap follow blog saya kalau sudi ye :)

    http://www.cikfie.com/2012/11/mini-gempak-giveaway-by.html

    ReplyDelete

thanks for the comment(s) and enjoy to read more

Update Birthday Giveaway Anisa Anuar Official Blog

Hi semua. Nisa nak bagi latest update tentang Giveaway yang masih lagi berlangsung. Jadi masih open ea buat semua. Boleh ke post ini taw Bi...

Popular Post