Sunday, December 02, 2012

Mini Gempak Giveaway by Mibz,Amercorner,EzzatieBrahim


Assalamualaikum semua...dipelawa lagi oleh Amer untuk Mini Giveaway 

klik banner ni untuk terus join

tengok hadiah kat giveaway ni...memang sesuai untuk saya..
dah lama nak...sebab selalu jogging mesti dengar lagu..
dulu ada beli yang macam tu jugak...tapi akhirnya rosak..
sedih rasanya...kalau dapat ni...terasa la terubat rindu dengan Sport MP3 

banyak lagi la hadiah yang menarik..

nak tag Eraz dengan Hairy la..boleh tak...
kalau ada yang berminat, alaaa boleh je join...cakap saya yang tag korang,pe macam?

jom jom... the more the merier..


19 comments:

Mk Syahir said...

good luck ye..semoga menang..hiok hiok :)

Anisa Anuar said...

thanks... =) join la sama MK..

zila manaf said...

gudluck...nmpak dh semalam hehe

Mas Zull said...

assalamualaikum anisa...selamat bersegmen yer...:)

Aiman Ayie said...

I really need something new to have as a reward of what I did that I can see, right now. Not in a very good mood thooo. Haha.

Since it ends on 3rd dec. yeay! I'm gonna join it :D

*ps, bukan ke link entry ni perlu letak dalam ruang komen dia ? Saya baca macam, 4 kali.

btw. Goodluck! Im aiming for the top referral :D

Syaifuddin Alias said...

good luck awak ye..hehe

Shasha Yacob said...

gud luck. semoga berjaya :D

boni kacak said...

good luck ye awak :)

CikMunBlogger said...

good luck :D

Hatimi Tahirruddin said...

mcm best plak hadiah dia ni...

Anonymous said...

menarik... hihi boleh je kite kenal2 meh hihihi

kongsi apa saja said...

semoga berjaya.. kalo menang nti kongsi2 la ek.. hehe

Kongsi Apa Saja

Mohd Lokman Bin Ramli said...

semoga berjaya dalam giveaway itu.. ^_^

miz ruha said...

gud luck anisa... ^_^

Nadrah Zulkifly said...

Nak menang shawl, topup, blog edit, doodles, lampu menarik dan pelbagai lagi? Join here!! http://nadrahzulkifly.blogspot.com/2012/11/special-year-end-ga-fy-nad.html

sha (chirp chirp) said...

all the best anisa!
jom join 1st GA sha! http://ice-chirp-chirp.blogspot.com/2012/11/1st-giveaway-by-chirp-chirp.html hee :D

sha (chirp chirp) said...

all the best anisa!
jom join 1st GA sha! http://ice-chirp-chirp.blogspot.com/2012/11/1st-giveaway-by-chirp-chirp.html hee :D

Remy hazza said...

nampak cam menarik......

Cik Fie said...

dari GA yang sama . dah follow awak . harap follow blog saya kalau sudi ye :)

http://www.cikfie.com/2012/11/mini-gempak-giveaway-by.html

Mood Republik 2019

Hi semua. Nak share lepas join Mood Republik dekat MITEC haritu. Nak dijadikan cerita, Nisa join hari Jumaat. Apply Birthday leave dan maca...