Sunday, December 02, 2012

Biar Betul?? (SEO Extravaganza)


Assalamualaikum semua..
saje la tangan ni nak check kedudukan SEO Extravaganza
lepas tu...rasa terbeliak bijik mata den ni haa
ce tengok ni korang..


terkejut...korang boleh taip sendiri 
2012 Tahunku Yang Cantik
wahhh terima kasih la semua... tengok la kalau rezeki saya ada untuk 
contest SEO ni...ada la..

hati lebih berkobar-kobar dan semangat nak menaip
blog la...walaupun ada kawan cakap,
"Nisa, gigihnya berblog..."

dah suka...apa pun boleh..
ni pun menaip ditenung dengan member ni...tersengeh sorang-sorang...
over la pulak ekk.. teruskan support blog Anisa's Corner ni ek kawan-kawan


latest update 2/12/2012 7.25 malam

11 comments:

Fendy said...

tahniah...

Anisa Anuar said...

terima kasih =)

Mohd Lokman Bin Ramli said...

Tahniah.. ^_^

hazanis said...

tahniah anisa. =)

K.a.m.i. said...

nisa. folo la kami ni ha. =) takdak sapa folo kami. hoho kami dah paham cket2 berblog. mcm nk terketagih plak.=P

tahniah ! ^^

Remy hazza said...

tahniah......mesti hepi kan....

boni kacak said...

wah..tahniah awak :)

kaizen said...

tu dia... smpi top search....

*gud luck...

kongsi apa saja said...

wah.. tahniah2.. sedih plak tgk blog sendiri.. haha

Kongsi Apa Saja

Eraz Fadli said...

WOW.. cayalah! ;)

Hatimi Tahirruddin said...

wah nombor 1 tu...mantab...

Misi bermula sekarang

Lately Nisa ada masak untuk family. Tak adalah terer mana pun tapi improve trial after trial. Menu selalu masak Sup brokoli, Sup ayam...