Monday, December 03, 2012

Gambar Konvokesyen UiTM 77


Assalamualaikum semua...ohh hai jugak..yea kamu tu...
hhehee...jangan ada monday blues okay..
ni nak kongsi gambar konvo..ehh bukan saya konvo la..
kawan-kawan konvo...datang support..


habis je sidang terus mencari kawan-kawan..
nasib pakai baju tak lari sangat dengan warna jubah tu...
nampak sedondon gitu..ecehh



yang ni je sempat tangkap gambar..
yang lain dengan ahli keluarga masing-masing..

ramai lagi sebenarnya..
saya pulak...dok nyempitkan diri hampir semua gambar..
wish congratulation kat semua...doakan terbaik untuk mereka 
selepas bergelar graduan..
satu lagi, amik aura konvo la ni...bulan 5 insya-Allah turn saya pulak..
 hari yang best dan penat (^_^)
 

15 comments:

Cikgu Ma said...

tahniah ^_^

Fendy said...

wahhh...bestnyerrr

Jue Jaynee said...

waa lamanya lagi akak nisa nak konvo..

Tapi jelesnya tengok..buat jue bersemangat ni

yana aina said...

tahniah semua .... mesti tak sabar nk konvo kn. hehehhh

kongsi apa saja said...

wah.. best2.. meriah.. hehe... nti terkenang2..

Kongsi Apa Saja

Ayuni Dati said...

seronoknya bergambar.... tahniah....

Fizalinolie said...

Rindunya dengan saat-saat itu :)

Nasir Bravo said...

wah..cun-cun kawan² dia..nk kenai boleh..hahaha

Remy hazza said...

tahniah... comel2 semuanya.... tapi tak syok sebab nisa tak join sekali.......

Anisa Anuar said...

jadi tukang menyelit je konvo kali ni...hehheee

Nur farahiza said...

tahniah

Hatimi Tahirruddin said...

tahniah kepada kawan2 anisa tu...

miz ruha said...

tahniah buat kawan2 anisa.... ^_^

Kancil 8349 said...

bestnya

Anonymous said...

Sape yg amek gmbar tu?

Mood Republik 2019

Hi semua. Nak share lepas join Mood Republik dekat MITEC haritu. Nak dijadikan cerita, Nisa join hari Jumaat. Apply Birthday leave dan maca...