Monday, December 03, 2012

Jom Join BLOGLIST AyuInsyirah tahun 2012


Assalaualaikum semua.. ni nak join bloglist AyuInsyirah ni..
jom la korang, sempat lagi nak join ni..


perghhh nasib sempat join...
asyik nak buat, tapi tak teringat...sorry yea..
maklum la banyak benor agenda..sampai terlupa..
terima la post saya sebagai tanda maaf saya yea..

chaiyok2 bina empayar bloglist yang bakal mengeggarkan dunia blog ni..
hehehe... 12/12/2012 pkl 12malam last korang boleh join..
apa?? tak join lagi...jom la korang..

5 comments:

AyuInsYiraH said...

tq ye sudi join segmen ayu...hehehe

Remy hazza said...

rajin nisa join segmen..... semoga berjaya nanti....

Anisa Anuar said...

hehehe...sekali sekala aje..

kongsi apa saja said...

menarik2... kalo ada yang sudi nak letak blog aku dalam bloglist dorang dengan sukahati kan best.. hehe

Kongsi Apa Saja

Dunia Wilma said...

Selamat bersegmen :-)

Wilma pun join segmen nie ^_^

http://www.duniawilma.com/2012/12/jom-join-bloglist-ayuinsyirah-tahun-2012.html

Mood Republik 2019

Hi semua. Nak share lepas join Mood Republik dekat MITEC haritu. Nak dijadikan cerita, Nisa join hari Jumaat. Apply Birthday leave dan maca...