Monday, December 03, 2012

Jom Join BLOGLIST AyuInsyirah tahun 2012


Assalaualaikum semua.. ni nak join bloglist AyuInsyirah ni..
jom la korang, sempat lagi nak join ni..


perghhh nasib sempat join...
asyik nak buat, tapi tak teringat...sorry yea..
maklum la banyak benor agenda..sampai terlupa..
terima la post saya sebagai tanda maaf saya yea..

chaiyok2 bina empayar bloglist yang bakal mengeggarkan dunia blog ni..
hehehe... 12/12/2012 pkl 12malam last korang boleh join..
apa?? tak join lagi...jom la korang..

5 comments:

  1. tq ye sudi join segmen ayu...hehehe

    ReplyDelete
  2. rajin nisa join segmen..... semoga berjaya nanti....

    ReplyDelete
  3. hehehe...sekali sekala aje..

    ReplyDelete
  4. menarik2... kalo ada yang sudi nak letak blog aku dalam bloglist dorang dengan sukahati kan best.. hehe

    Kongsi Apa Saja

    ReplyDelete
  5. Selamat bersegmen :-)

    Wilma pun join segmen nie ^_^

    http://www.duniawilma.com/2012/12/jom-join-bloglist-ayuinsyirah-tahun-2012.html

    ReplyDelete

thanks for the comment(s) and enjoy to read more

Masak - Masak PKP by Anisa

Hi semua. Hari ni Nisa nak share gambar yang Nisa masak waktu PKP ni. Boleh katakan mostly masak tapi ada jugak request nak tutup dapur seh...

Popular Post