Monday, December 03, 2012

Jom Join BLOGLIST AyuInsyirah tahun 2012


Assalaualaikum semua.. ni nak join bloglist AyuInsyirah ni..
jom la korang, sempat lagi nak join ni..


perghhh nasib sempat join...
asyik nak buat, tapi tak teringat...sorry yea..
maklum la banyak benor agenda..sampai terlupa..
terima la post saya sebagai tanda maaf saya yea..

chaiyok2 bina empayar bloglist yang bakal mengeggarkan dunia blog ni..
hehehe... 12/12/2012 pkl 12malam last korang boleh join..
apa?? tak join lagi...jom la korang..

Post a Comment

Stok Genki Tape untuk 2 bulan

Hi semua. Tajuk memang straight forward je. Kebiasaan kalau dah ada anak kecik akan ada perbelanjaan untuk pampers. Last time beli stok pam...

Cerita Panas Blog Minggu Ini