Giveaway Mialiana.com | Smile...Smile...Smile


Assalamualaikum semua.. wahh tirai 2012 bakal berlabuh tak lama lagi la..
Sempena itu, saya Anisa Nadhira nak join segmen Kak Mia sebagai tanda sokongan dari saya..
dah macam bunyi formal la pulak..ops sorry ter-over sikit..


klik banner ni kalau nak join..

Saya paling suka entri Banner untuk Jue dan Anisa di mialiana.com kerana
buat pertama kali saya dapat banner yang sangat cantik dan tepat dengan apa yang saya nak..
saya pun belum ada kesempatan nak cakap terima kasih sebab buatkan nya..
Jue punye pun cantik jugak..hehehe sesuai dengan diri dia..
dah macam kenalan rapat pulak Jue ni.. 
banner ni akan jadi sentimental value buat saya dalam dunia blog ni.. 

Mialiana.com antara blog yang saya selalu kunjungi..


Semoga tahun 2013 menjadi tahun yang bertuah untuk Kak Mia jugak..
tabik spring dengan Kak Mia sebab dapat award dari Open University
siap masuk paper pulak tu.. suka-suka..

nak tag Jue, Fendy dan juga Hatimi
kalau yang tak ditag tu nak join, jom la memeriahkan sama..
The more the merrier.. Mana la tahu rezeki korang kan..



15 comments

Popular Posts