Wednesday, December 26, 2012

Giveaway Mialiana.com | Smile...Smile...Smile


Assalamualaikum semua.. wahh tirai 2012 bakal berlabuh tak lama lagi la..
Sempena itu, saya Anisa Nadhira nak join segmen Kak Mia sebagai tanda sokongan dari saya..
dah macam bunyi formal la pulak..ops sorry ter-over sikit..


klik banner ni kalau nak join..

Saya paling suka entri Banner untuk Jue dan Anisa di mialiana.com kerana
buat pertama kali saya dapat banner yang sangat cantik dan tepat dengan apa yang saya nak..
saya pun belum ada kesempatan nak cakap terima kasih sebab buatkan nya..
Jue punye pun cantik jugak..hehehe sesuai dengan diri dia..
dah macam kenalan rapat pulak Jue ni.. 
banner ni akan jadi sentimental value buat saya dalam dunia blog ni.. 

Mialiana.com antara blog yang saya selalu kunjungi..


Semoga tahun 2013 menjadi tahun yang bertuah untuk Kak Mia jugak..
tabik spring dengan Kak Mia sebab dapat award dari Open University
siap masuk paper pulak tu.. suka-suka..

nak tag Jue, Fendy dan juga Hatimi
kalau yang tak ditag tu nak join, jom la memeriahkan sama..
The more the merrier.. Mana la tahu rezeki korang kan..



15 comments:

hazwan hairy said...

gudluck ok... :-)

dEdEQ dE wIshEs said...

SELAMAT BERSEGMEN

MK Syahir said...

goodluck anissa..lama tak blogwalking..hhu masa kurang mengizinkan..nanti rajin2 jemput join HYPER CONTEST wa anjur eyh :)

boni kacak said...

good luck awak :)

Hatimi Tahirruddin said...

wah dah kena tag...ok nanti sy buat entri ya anisa...

Jue Jaynee said...

hihiihi thanks akak...

:) gdluck

Remy hazza said...

semoga berjaya sis !!!

Syaifuddin Alias said...

wah ..rajin sgt ye dia ni..hihi..good luck tau awak ..chaiyok3

hotmasakini said...

nice blog..jemput folo kembali http://hotmasakini.blogspot.com/

miza yusof said...

Good luck :)

EMMYMAZLI said...

Assalamualaikum & salam kenal...
Emmymazli datang singgah dari segmen yang sama…. Sudi-sudikanlah join segmen emmy pulak yer…
http://emmymazli-emmymazli.blogspot.com/2012/12/segmen-tambah-follower-awal-tahun-2013.html
Tq so much dear…. ^_^

Nor Salmi said...

Good luck!
Ibu singgah dari segmen sama..

http://ibuberbicara.blogspot.com/2013/01/giveaway-mialianacom.html

Paly said...

gud luck :)

http://www.paly.my/2013/01/giveaway-mialianacom.html

Arol Mubin said...

Arol Mubin datang sini nak ucap, semoga berjaya! Arol pun join jugak. Peserta nombor 55. :)

Mia Liana said...

Terima kasih kerana sudi join dan meriahkan Giveaway ini.

Pemenang giveaway telah diumumkan di http://www.mialiana.com/2013/01/pengumuman-pemenang-giveaway-mialianacom.html

Mood Republik 2019

Hi semua. Nak share lepas join Mood Republik dekat MITEC haritu. Nak dijadikan cerita, Nisa join hari Jumaat. Apply Birthday leave dan maca...