Wednesday, December 26, 2012

Giveaway Mialiana.com | Smile...Smile...Smile


Assalamualaikum semua.. wahh tirai 2012 bakal berlabuh tak lama lagi la..
Sempena itu, saya Anisa Nadhira nak join segmen Kak Mia sebagai tanda sokongan dari saya..
dah macam bunyi formal la pulak..ops sorry ter-over sikit..


klik banner ni kalau nak join..

Saya paling suka entri Banner untuk Jue dan Anisa di mialiana.com kerana
buat pertama kali saya dapat banner yang sangat cantik dan tepat dengan apa yang saya nak..
saya pun belum ada kesempatan nak cakap terima kasih sebab buatkan nya..
Jue punye pun cantik jugak..hehehe sesuai dengan diri dia..
dah macam kenalan rapat pulak Jue ni.. 
banner ni akan jadi sentimental value buat saya dalam dunia blog ni.. 

Mialiana.com antara blog yang saya selalu kunjungi..


Semoga tahun 2013 menjadi tahun yang bertuah untuk Kak Mia jugak..
tabik spring dengan Kak Mia sebab dapat award dari Open University
siap masuk paper pulak tu.. suka-suka..

nak tag Jue, Fendy dan juga Hatimi
kalau yang tak ditag tu nak join, jom la memeriahkan sama..
The more the merrier.. Mana la tahu rezeki korang kan..



15 comments:

  1. goodluck anissa..lama tak blogwalking..hhu masa kurang mengizinkan..nanti rajin2 jemput join HYPER CONTEST wa anjur eyh :)

    ReplyDelete
  2. wah dah kena tag...ok nanti sy buat entri ya anisa...

    ReplyDelete
  3. hihiihi thanks akak...

    :) gdluck

    ReplyDelete
  4. wah ..rajin sgt ye dia ni..hihi..good luck tau awak ..chaiyok3

    ReplyDelete
  5. nice blog..jemput folo kembali http://hotmasakini.blogspot.com/

    ReplyDelete
  6. Assalamualaikum & salam kenal...
    Emmymazli datang singgah dari segmen yang sama…. Sudi-sudikanlah join segmen emmy pulak yer…
    http://emmymazli-emmymazli.blogspot.com/2012/12/segmen-tambah-follower-awal-tahun-2013.html
    Tq so much dear…. ^_^

    ReplyDelete
  7. Good luck!
    Ibu singgah dari segmen sama..

    http://ibuberbicara.blogspot.com/2013/01/giveaway-mialianacom.html

    ReplyDelete
  8. gud luck :)

    http://www.paly.my/2013/01/giveaway-mialianacom.html

    ReplyDelete
  9. Arol Mubin datang sini nak ucap, semoga berjaya! Arol pun join jugak. Peserta nombor 55. :)

    ReplyDelete
  10. Terima kasih kerana sudi join dan meriahkan Giveaway ini.

    Pemenang giveaway telah diumumkan di http://www.mialiana.com/2013/01/pengumuman-pemenang-giveaway-mialianacom.html

    ReplyDelete

thanks for the comment(s) and enjoy to read more

Melly 'ME time' at Catzonia, Bangi

  Hi semua. Hari ni nak cerita pengalaman hantar Melly ke Catzonia, Bangi. Pada asalnya, hantar Melly pergi sana untuk manja-manjakan dia. T...

Popular Post