Monday, January 07, 2013

2012 and me


Assalamualaikum kepada semua.. Harap semuanya sihat..
Maaf dah lama tak update blog..uihh dah bersawang ni..
Terima kasih yang tak terhingga kepada semua yang masih singgah sini..
2012 dah pun berlabuh tirai...saya pula baru nak tuliskan pasal ni..

2012 banyak memberi saya pengajaran
tentang erti hidup, pengorbanan, do something great..
banyak pahit, manis, suka dan duka sepanjang 2012
seharusnya saya akan jadikan sempadan..

2013?? banyak benda saya nak buat..
yang saya nak capai, ohh yea...diharapkan tahun 2013 jadi tahun yang terbaik
dalam apa jua keadaannya..

officially graduate tahun 2013..
harap dapat pekerjaan yang baik, do great things for my family, community..
be a good sister to my siblings...

this short post I would like to dedicate to all of you..
yeahh..especially you...the one who read it of course..
Live well yaa... (^_^)
Post a Comment

Kematangan dalam blog

Alhamdulillah ada kesempatan untuk menulis di blog. Pagi ni sempat tengok post yang lama-lama. Ada rasa geli hati bila baca balik, ada rasa...