Monday, January 07, 2013

2012 and me


Assalamualaikum kepada semua.. Harap semuanya sihat..
Maaf dah lama tak update blog..uihh dah bersawang ni..
Terima kasih yang tak terhingga kepada semua yang masih singgah sini..
2012 dah pun berlabuh tirai...saya pula baru nak tuliskan pasal ni..

2012 banyak memberi saya pengajaran
tentang erti hidup, pengorbanan, do something great..
banyak pahit, manis, suka dan duka sepanjang 2012
seharusnya saya akan jadikan sempadan..

2013?? banyak benda saya nak buat..
yang saya nak capai, ohh yea...diharapkan tahun 2013 jadi tahun yang terbaik
dalam apa jua keadaannya..

officially graduate tahun 2013..
harap dapat pekerjaan yang baik, do great things for my family, community..
be a good sister to my siblings...

this short post I would like to dedicate to all of you..
yeahh..especially you...the one who read it of course..
Live well yaa... (^_^)

8 comments:

K.a.m.i. said...

ni mesti lepas print report teros update blog. =)

hazwan hairy said...

all the best ok..plan2 nnti da msa berblog balik..hehe

Remy hazza said...

gud luck...remy doakan yg terbaik utk anisa.....

syathirah said...

Nisa!!!!! hahaha.. nnt kite konvo same kn3?? tak sabar... by the way, saya ada terlupa gelang mutiara saya kat awak kn?

boni kacak said...

saya doakan yang terbaik buat awak untuk tahun 2013 ni..amin..

Jue Jaynee said...

huhuu memang agak lama akak x update ni..hihihi xpe..faham juga ba

Hatimi Tahirruddin said...

semoga dapat kerja yg best2 nanti...selamat tahun baru (huhu baru nak ucap...)

miz ruha said...

moga dapat kerja yang diharapkan.. :)

Misi bermula sekarang

Lately Nisa ada masak untuk family. Tak adalah terer mana pun tapi improve trial after trial. Menu selalu masak Sup brokoli, Sup ayam...