Thursday, January 17, 2013

Segmen : Saya Blogger dari Negeri Sembilan


Assalamualaikum semua.. tengah rajin nak blog-walking..
ramai jugak yang buat tajuk post dengan "Listen..Listen..."
wahhhh...tapi tu bukan tujuan post ni...
tengah scroll nampak post dari Fya Pelangi
sama la kita...blogger N9...cuma dia dari Nilai, saya pulak 
Kuala Pilah tercinta...hehehe...
tak de kena-mengena dengan cerita Kuala Pilah Next Top Model..

ohh yea...empunya segmen dari ni 
boleh klik terus banner ni, kalau nak join sama..
haaa...ni segmen pertama saya bagi tahun 2013..terbaik la..


nak tag sape yea..haaa...awak yang baca tu...yea..
maaf la yea kalian..sebab blog-walking dah kurang..

Jom join sama korang... jom!!!!
 

15 comments:

Mysyah Holiday said...

slm..dtg dr segmen yg sama..done follow..he3

http://www.mysyah-holiday.com/2013/01/segmen-saya-blogger-dari-negeri-johor.html

inche hlovate said...

owh dri pilah..sya dri Gomeh hihi

Remy hazza said...

oh...kuala pilah ye....... juwaseh ker???? he3

miz ruha said...

oo... nisa dari kuala pilah ye...
nak join juga segmen ni... dah siap tulis dah entrinya.. cuma belum dipublish aje..
esok, lusa kot... haha!

boni kacak said...

selamat bersegmen awak :)

Izza Sakura said...

god luck ye

Hatimi Tahirruddin said...

sy singgah dari segmen sama ke sini...:P

Yaya LaRh said...

Saya pun orang nogori . Jom singgah blog saya !

Peace Yoo !

http://nurhidayah-azami.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-dari-negeri.html

yeen miscelivious said...

hai assalamualaikum
yeen pun orang nogori jgk
jom terjah ke blog sye hik2
http://treasurelicious.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri.html

♥Farhana♥ said...

datang dari segmen yang sama , blogger dari perak .done follow . jemput singgah dan follow blog saya ---> http://duniahatisaya.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri.html

salam perkenalan :)

Eedi Aziz said...

salam dari blogger Kelantan

http://eediaziz.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-dari-negeri.html

QasehnyaRania said...

dari segmen yg sama
dari kedah

lobaksusue.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-dari-negeri.html

Cik Aichrah said...

Singgah dari Kelantan ;)
Done follow awk :)
Jom singgah back :D

http://aichrah.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri.html

deno said...

salam.. eh2, deno dah lama folo blog ni.. hehe.. btw, deno dari terengganu! :)

www.dayangdeno.blogspot.com

Cik Fie said...

dari segmen yang sama . :)

http://www.cikfie.com/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri.html

Mood Republik 2019

Hi semua. Nak share lepas join Mood Republik dekat MITEC haritu. Nak dijadikan cerita, Nisa join hari Jumaat. Apply Birthday leave dan maca...