Thursday, January 24, 2013

Officially Done


Assalamualaikum semua..
Semalam berakhir la saya sebagai pelajar degree..
Done with the presentation cuma tinggal nak submit technical report..

I would like to thank to all that wish me luck..
To my parents who give me such a good support..
I would like to thank to all my lecturers, classmates,
and it really mean a lot to me..

Tanpa kawan-kawan saya tolong sepanjang zaman pengajian saya ni..
saya pun tak tahu macam mana la saya ni..
kalau boleh nak je beri penghargaan kepada semua yang saya kenal..
ohh tak lupa jugak yang terlibat secara langsung atau tidak langsung..

Banyak pengalaman dan pengajaran saya dapat sepanjang bergelar pelajar
Memang saya tidak akan sia-siakan nya...dan akan jadi lebih berjaya..
tanpa kenal erti putus asa..dan sentiasa mencuba..

lagi sekali nak ucapkan..Terima Kasih semua..
 

10 comments:

Anonymous said...

tahniah.

Haruno Hana 하나 said...

tahniah! foundation Hana lak abis Mac ni >__< cam tak sabar nak masuk degree.. hehe :)

hazwan hairy said...

semoga sgalnya berjaln dgn lncar :-)

Remy hazza said...

tahniah..... berakhir sudah segala perjuangan.....all the best utk langkah seterusnya.....

Nur farahiza said...

semoga semua dipermudahkan , tahniah ye :)

amer akat said...

tahniah..

anyway .. bleh sy follow u? if can pls follow me back ya.. thx =_=
http://slapmestore.blogspot.com/

cik amal said...

tahniah.. mesti banyak dugaan dan cabaran kan
hehe
saya tag awak :
http://sayacikamal.blogspot.com/2013/02/segmen-15-orang-terpantas-by-me.html

sayidah napisah said...

tahniah akak!
saya lambat lagi nak habis. baru first year kat UPM,serdang. wish saya luck! ;)

StOrY oF Me said...

missing u..congrats da abis blaja.. x sbr nk tgok ko konvo n kawen..ehhh

Eraz Fadli said...

nanti same-same sambung master..

Misi bermula sekarang

Lately Nisa ada masak untuk family. Tak adalah terer mana pun tapi improve trial after trial. Menu selalu masak Sup brokoli, Sup ayam...