Tuesday, December 11, 2012

Review Movie : Wreck-It-Ralph


Assalamualaikum semua...wahhh hujung minggu yang best..Kalau korang baca twitter saya pasal taeyang tu..hehehe..time tu tengah dating dengan my taeyang..okay-okay..tu adik saya yang kat UTP..

Tempat tengok wayang kali ni kat Ipoh Station 18..sape pernah pergi?? sangat awesome tempat tu..ada library, ada kedai yang best..okay sorry still lari tajuk.. tengok berempat termasuk si budak kecik tu..

rating: 4 setengah daripada 5 bintang
adik saya pun suka...dia pun paham jalan citer..

 jalan citer yang sangat menarik..
ada klimaks, part yang kelakar..penggunaan bahasa yang boleh digunakan oleh kanak-kanak.
Moral value ada.."walau sejahat mana orang tu..ada baiknya.."
dan kita yang kena ubah kita ni macam mana...walaupun kita diprogramkan macam tu..



bagi siapa-siapa yang belum tengok,pergi la okay?
bawak adik-adik atau anak-anak yang tengah cuti sekolah tu..
tak rugi tengok pun...betul..tak percaya jugak?
tengok dulu...pastu baru tahu best ke tak..
p/s: maaf la menyepi dari dunia blog ni.. d
rumah tak ada line connection yang tak berapa baik..nanti kalau
dah sepantas 180km/j saya akan singgah kat blog korang semua..
terima kasih kalau ada yang singgah sini yea..

6 comments:

Remy hazza said...

remy tak sempat nak bermovie minggu lepas ....hu2... life of PI pun tak sempat nak tgk lagi.... tertiba hobbit dah nak kuar???? mesti tertinggal nanti.....ho3

dEdEQ dE wIshEs said...

HAMBOI .. BESHHHNYE CITE NI .. HEHE

Mar Haini Abdul Rahim said...

lame x tengok wayang.. hehe bile la lagi nak jejak kaki taktau laa :D

hazwan hairy said...

dah lma sgt xtgk movie ni..nmpk kn hery dh lma xreview filem..hehe

Iman Syahirah said...

untungg la -.-

Syaifuddin Alias said...

maaf juga sebab sy dah lama tak bw kat blog awak..busy sgt ..bukan blog awak je, banyak blog lagi tak bw .huhu

Misi bermula sekarang

Lately Nisa ada masak untuk family. Tak adalah terer mana pun tapi improve trial after trial. Menu selalu masak Sup brokoli, Sup ayam...