Tuesday, December 11, 2012

Review Movie : Wreck-It-Ralph


Assalamualaikum semua...wahhh hujung minggu yang best..Kalau korang baca twitter saya pasal taeyang tu..hehehe..time tu tengah dating dengan my taeyang..okay-okay..tu adik saya yang kat UTP..

Tempat tengok wayang kali ni kat Ipoh Station 18..sape pernah pergi?? sangat awesome tempat tu..ada library, ada kedai yang best..okay sorry still lari tajuk.. tengok berempat termasuk si budak kecik tu..

rating: 4 setengah daripada 5 bintang
adik saya pun suka...dia pun paham jalan citer..

 jalan citer yang sangat menarik..
ada klimaks, part yang kelakar..penggunaan bahasa yang boleh digunakan oleh kanak-kanak.
Moral value ada.."walau sejahat mana orang tu..ada baiknya.."
dan kita yang kena ubah kita ni macam mana...walaupun kita diprogramkan macam tu..



bagi siapa-siapa yang belum tengok,pergi la okay?
bawak adik-adik atau anak-anak yang tengah cuti sekolah tu..
tak rugi tengok pun...betul..tak percaya jugak?
tengok dulu...pastu baru tahu best ke tak..
p/s: maaf la menyepi dari dunia blog ni.. d
rumah tak ada line connection yang tak berapa baik..nanti kalau
dah sepantas 180km/j saya akan singgah kat blog korang semua..
terima kasih kalau ada yang singgah sini yea..

Post a Comment

Platemat pinggan untuk kanak-kanak

  Hi semua. Pernah tak korang mengalami,  susah nak bagi si kecik kita makan sebabkan dia nak campak pinggan dia ke bawah? Boleh jadi...