Monday, December 03, 2012

Pandangan bukan blogger terhadap blogger


Assalamualaikum semua...dan hye..
pernah korang amik tahu apa pandangan bukan blogger terhadap blogger?
mungkin ada yang tak amik kisah..tapi apa-apa pun..
ianya hanyalah pandangan..

tanya pada rakan anda..pasal blogger..
blogger-blogger ternama akan disebut..

"blogger engineering best!!tak macam budak engineering.." 
antara ayat rakan saya..

"best sangat ke blog ni??"
uihhh belum cuba belum tahu...once dah asyik blog..
rasa nak lepaskan pun macam...berat je hati ni..

"tak pandai nak menulis.."
kalau nak kata tak pandai menulis...tipu la..
cuma masalah idea je..

"biasa je blog dia ni...apa bestnya.."
"tah apa-apa ayat dia...tapi tak paham nape ramai follower"
mungkin blog tu kurang tarikan..blog saya pun kurang jugak..
tapi..hehehe redah aje la..tak boleh nak puaskan hati semua orang kan..
citarasa masing-masing pun berbeza..

antara response saya sendiri pernah dengar..
tapi tu yang buatkan dunia blog ni berwarna-warni yea tak?

19 comments:

cikeyrah said...

betul2 . .sebelum qira ade blog , qira akan tanya kawan yg ade blog, besh ke buat blog . .

Naurah M Ishak said...

Blog anisa kurang follower? :O

kalau awak dah cakap macam tu.. blog saya apatah lagi

amercorner.com said...

kawan amer pun selalu tertanya tanya.
kenapa amer ni sejak dalam bidang berblogging. jarang sangat nak keluar rumah and lepak2 ngan kawan .

hehe amer dah teraddicted dengan blogging ni :D

Fendy said...

dah selalu dgr mcm ni...haha..layan je la

Mar Haini Abdul Rahim said...

aah tak pernah pulak tanya. tapi satu yang tawu, oh begini rasenye jd blogger :) hehe hnya blogger tau rasa kepuasan blogging. cewahh poyo je. hihi

#JemahAwesome said...

Hi,blogwalking sambil promote giveaway by Syamimi Tahir :D
http://teenagersareawesome.blogspot.com/2012/12/kawaii-giveaway-by-syamimi-tahir.html

Anonymous said...

blog saya pun biasa je. merepek banyak. hehehe :)

whitecappuccino said...

mcm2 persepsi,,tak kisahlaa

Shasha Yacob said...

dulu saya pun kurang tertarik dengan blog ini, cakap xbestlah apa lah. tapi once saya try main, xsampai hati pulak nak lepas nih bloh begitu saja.

Mohd Lokman Bin Ramli said...

hehe.. betul2.. Saya pun kena macam tu jugak.. hehe.

boni kacak said...

betul cakap awak tu..kita tak mampu nak puaskan hati semua orang.. biarkan je lah orang berkata2 , asalkan kita berblog dengan ikhlas dan tak kacau orang lain :)

Hanif Redland said...

brul tu anisa..blog kita hidup kita..kita sendiri yang mewarninya..tu la kepuasan berblog..hehe..

ELeEa said...

Idea masing-masing dalam menggayakan luahan...
terpulang pada yang membaca utk menilai...
=)

Jue Jaynee said...

jue xdgr apa2..kikiki kat dunia jue..jue sorang. kat dunia maya bayak..tapi xdapat dengar suara..kikiki

Kancil 8349 said...

biasa je blog kita

Dunia Wilma said...

Hanya blogger yang tahu keseronokkan yang kita alami bila kita blogging ^_^ Betul tak? :-)

Syaifuddin Alias said...

hehe...best sebenarnya blog ni kan ? hehe

Remy hazza said...

setiap blog ada tarikan masing2..... macam blog nisa dan juga blog remy........

Nur farahiza said...

peduli ape orang nak kate , janji kite ado . kau ado ? hahhaha , mmg payah nak puaskan hati semua org

Mood Republik 2019

Hi semua. Nak share lepas join Mood Republik dekat MITEC haritu. Nak dijadikan cerita, Nisa join hari Jumaat. Apply Birthday leave dan maca...