Monday, December 03, 2012

Pandangan bukan blogger terhadap blogger


Assalamualaikum semua...dan hye..
pernah korang amik tahu apa pandangan bukan blogger terhadap blogger?
mungkin ada yang tak amik kisah..tapi apa-apa pun..
ianya hanyalah pandangan..

tanya pada rakan anda..pasal blogger..
blogger-blogger ternama akan disebut..

"blogger engineering best!!tak macam budak engineering.." 
antara ayat rakan saya..

"best sangat ke blog ni??"
uihhh belum cuba belum tahu...once dah asyik blog..
rasa nak lepaskan pun macam...berat je hati ni..

"tak pandai nak menulis.."
kalau nak kata tak pandai menulis...tipu la..
cuma masalah idea je..

"biasa je blog dia ni...apa bestnya.."
"tah apa-apa ayat dia...tapi tak paham nape ramai follower"
mungkin blog tu kurang tarikan..blog saya pun kurang jugak..
tapi..hehehe redah aje la..tak boleh nak puaskan hati semua orang kan..
citarasa masing-masing pun berbeza..

antara response saya sendiri pernah dengar..
tapi tu yang buatkan dunia blog ni berwarna-warni yea tak?

Post a Comment

Kematangan dalam blog

Alhamdulillah ada kesempatan untuk menulis di blog. Pagi ni sempat tengok post yang lama-lama. Ada rasa geli hati bila baca balik, ada rasa...