Saturday, December 01, 2012

Bloglist Jue Jaynee


Assalamualaikum semua..
dah nak hujung tahun ni, elok jugak kalau nak mencari bloglist..
nak blog anda disenaraikan dalam bloglist Jue?

klik terus header ni untuk pergi blog Jue..
dalam koleksi header saya...tu yang best kan..

Jue sangat rajin blog-walking..
boleh tengok sendiri, dia ada dalam top pengomen tegar blog Anisa's Corner ni..
saya perasan satu time tu Jue macam buat entry dalam bahasa indon..
rupanya dia punya audience ada dari sana..
betul tak Jue....ke saya tersalah pandang..
masih mencari identitinya tersendiri..dan saya sentiasa mendoakan
dia dapat yang terbaik untuknya..

Buat Jue, teruskan menulis..
terima kasih kerana sudi memeriahkan blog Anisa's Corner..
tak ada supporter macam Jue, tak gerak kot blog ni..
*ehh saya ni promote blog...atau...promote Jue nieh*

sampai 15 Disember ni je taw..jangan lambat-lambat sangat..
nanti tangguh-tangguh lupa.---> berdasarkan pengalaman sendiri

-autopublish-

support other blogger..



Post a Comment

Projek Photobook - Gambar 4R

Hi semua.. Dah lama nak bercerita, jadinya inilah masanya untuk ceritakannya (motif sangat nak habaq mai busy yang amat hehe) Asal...

Cerita Panas Blog Minggu Ini