Friday, December 07, 2012

Typo Friday #4 : My Worst Post 2012


Assalamualaikum semua...kalai posrt ni dah publish maknanya saya dah balik kampung, maybe dalam perjalanan..nak tengok nenek...dengan adik yang kat TRonoh tu..owhh yea..dah join my favoruite post 2012? kali ni nak citer My worst Post 2012...saje nak selit dengan typo friday ni..

Jadi worst post saya ni haaa.... #5 one word : KICAP kononnya post tu nak cakap sebenarnya saya makan mesti ada kicap...kalau tak ada kicap, tak sah...tapi tah nape la rasa macam alahai...teruk betul penulisan time tu... sape nak cabcaa ehh baca pasal kicap ni...tulis one word kicap...mungkin orang pikir...ohhh fakta kicap mungkin... jadi saya nak delete one word ni ap pada asalnya...tapi bila pikir balik...tak pe la...boleh tengok cikit apa la tak best nye post ut..ehh tu...

banyak nya typo...sorry korang sbb sekarang menulis atas bantal...meja dah kena curi dengan adik...time orang nak guna...dia pun sibuk je nak guna... urghhh sabar je la...dia tu..okay..okay anisa..harap tenang kan diri..

jadi lepas ni, saya akan tulis lagi best...dan jadikan my worst post 2012 ni sebagai reference saya nak tulis dengan lebih baik....alamak...lupa nak set it time berapa lama tulis...tak pe la next time saya sete set kan...ingatkan taw...thanks korang..ohh yea...selamat berhujung minggu...

p/s: sorry dah lupa dah capital letter semua...sebab takut typo makin banyak berlaku...hihihihii
Post a Comment

Kompilasi testimoni MYFA Serum

Hi semua. Hari ni ambil kesempatan untuk buat kompilasi testimoni MYFA Serum. Nisa pun pakai dan yes jual sekali. Nisa sudah rasa hasilnya ...