Monday, December 03, 2012

Gambar Konvokesyen UiTM 77


Assalamualaikum semua...ohh hai jugak..yea kamu tu...
hhehee...jangan ada monday blues okay..
ni nak kongsi gambar konvo..ehh bukan saya konvo la..
kawan-kawan konvo...datang support..


habis je sidang terus mencari kawan-kawan..
nasib pakai baju tak lari sangat dengan warna jubah tu...
nampak sedondon gitu..ecehh



yang ni je sempat tangkap gambar..
yang lain dengan ahli keluarga masing-masing..

ramai lagi sebenarnya..
saya pulak...dok nyempitkan diri hampir semua gambar..
wish congratulation kat semua...doakan terbaik untuk mereka 
selepas bergelar graduan..
satu lagi, amik aura konvo la ni...bulan 5 insya-Allah turn saya pulak..
 hari yang best dan penat (^_^)
 

15 comments:

  1. waa lamanya lagi akak nisa nak konvo..

    Tapi jelesnya tengok..buat jue bersemangat ni

    ReplyDelete
  2. tahniah semua .... mesti tak sabar nk konvo kn. hehehhh

    ReplyDelete
  3. wah.. best2.. meriah.. hehe... nti terkenang2..

    Kongsi Apa Saja

    ReplyDelete
  4. seronoknya bergambar.... tahniah....

    ReplyDelete
  5. Rindunya dengan saat-saat itu :)

    ReplyDelete
  6. wah..cun-cun kawan² dia..nk kenai boleh..hahaha

    ReplyDelete
  7. tahniah... comel2 semuanya.... tapi tak syok sebab nisa tak join sekali.......

    ReplyDelete
  8. jadi tukang menyelit je konvo kali ni...hehheee

    ReplyDelete
  9. tahniah kepada kawan2 anisa tu...

    ReplyDelete
  10. tahniah buat kawan2 anisa.... ^_^

    ReplyDelete
  11. Sape yg amek gmbar tu?

    ReplyDelete

thanks for the comment(s) and enjoy to read more

Keputusan Birthday Giveaway Anisa Anuar official blog

Hi semua.. Alhamdulillah selesai sudah Birthday Giveaway yang Nisa buat baru-baru ni. Terima kasih kepada semua yang join simple Giveaway. ...

Popular Post