Friday, December 14, 2012

Segment : My Favorite Post 2012

STICKY POST SAMPAI 14/12/2012


Assalamualaikum semua...dan hye!!
memandangkan saya tengah tak ada kerja...
saya mengambil keputusan nak buat segment sendiri..
tapi ada ke nak join?? harap ada la nak join..


Syarat-syarat nak join segment ni

1. Header yang serious simple ni, kasi tepek kat post korang,
pastu jangan lupa link terus ke post ni,okay?

2. Cerita sikit pasal post kegemaran korang sendiri tulis
dan kenapa korang suka post tu..
ada sentimental value ke..ramai orang komen ke..atau pageview paling banyak ke..
kalau dilema ada banyak post kegemaran letak aje
banyak-banyak,nanti saya sendiri decide kan..
tapi syaratnya post tu hanya valid untuk tahun 2012

3. Senarai peserta akan diupdate dari masa ke semasa..

4. Tak perlu tag sape-sape pun..

5. boleh buat post dalam English atau Bahasa Melayu

6. jangan lupa letak link post segment tu...pada link post ni yea..

Pemenang ditentukan kreatif post yang dipertandingkan..
dan special review dari saya dan di-sticky post selama seminggu
hanya 3 blog yang bertuah..dan diletakkan dalam bloglist Anisa's Corner blog selama
SETAHUN (sepanjang tahun 2013)

okay tak? 1st time buat segment kan..
tempoh 2 minggu diberikan sebab hujung tahun ni biasa la banyak agenda nak buat..
Selamat Bersegmen semua.. terima kasih semua..

SENARAI PESERTA SEGMENT MY FAVORITE POST 2012

contoh My Favourite Post 2012 ---> SINI

46 comments:

  1. post kegemaran yang kita tulis la kan?

    ReplyDelete
  2. hehe.. semoga berjaya kepada peserta2...

    Kongsi Apa Saja

    ReplyDelete
  3. Datang support Nisa...

    Joined!

    http://www.erazfadli.com/2012/12/segment-my-favorite-post-2012.html

    ReplyDelete
  4. Saya join :)

    http://fahuna.blogspot.com/2012/12/segment-my-favorite-post-2012.html

    Terima Kasih, Cik Anisa :D

    ReplyDelete
  5. erm..best..tp apa entry nk letak eh..nanti klau xde pape, sy join sama eh.. :)

    ReplyDelete
  6. nanti remy buat.... tunggu !!!!!

    ReplyDelete
  7. http://fendy1302.blogspot.com/2012/12/segment-my-favorite-post-2012.html

    join!

    ReplyDelete
  8. wah! dah wat segmen sndiri... satg mjoinkan diri.. nak siapkan apa yg patut dlu.. :)

    ReplyDelete
  9. Salam.. join tau.:) http://www.aimisyahirah.com/2012/12/segment-my-favorite-post-2012.html

    ReplyDelete
  10. x tau sempatke idak nk join ni!

    ReplyDelete
  11. Assalamualaikum awak.. sheila joined segmen awak ni.. salam perkenalan ye :)

    http://sheilashahfiekry.blogspot.com/2012/12/segmen-my-favorite-post-2012.html

    ReplyDelete
  12. http://ayuinsyirah.blogspot.com/2012/12/segment-my-favorite-post-2012.html

    ayu join..

    ReplyDelete
  13. join :D

    http://eppy25.blogspot.com/2012/12/segment-my-favorite-post-2012.html

    ReplyDelete
  14. join jgak !

    http://blackpixiestale.blogspot.com/2012/12/segment-my-favorite-post-2012.html

    ReplyDelete
  15. assalamualaikum, mar join segmen nisa oke !
    walaupn keliru nak pilih yg mane, hehe.

    http://mayesa-jcb.blogspot.com/2012/12/segment-my-favorite-post-2012.html

    ReplyDelete
  16. la ni segmen anisa rupanya...baru tahu...td ada terbaca kat blog org lain tapi tak perasan penganjur dia anisa...haha

    ReplyDelete
  17. jom join segmen saye buat . hope dpt join dah menambahkan peserta, ajak lah kwn2 skali . thank you

    http://blackpixiestale.blogspot.com/2012/12/segmen-tell-me-your-wish.html

    ReplyDelete
  18. adik beradik uleyh join tak akak. hik3

    ReplyDelete
  19. segmen nisa rupanya... terbaca kat blog cikmar tadi...
    rajin nisa buat segmen... kalau sempat kak join nanti... ^_^
    moga segmen nisa mendapat sambutan.. :)

    ReplyDelete
  20. anisa..nak join juga.. :)

    http://hanyadihatiku.blogspot.com/2012/12/segmen-my-favorite-post-2012.html

    ReplyDelete
  21. good luck kepada para peserta :)

    ReplyDelete
  22. Join...

    http://engkumuzahadin.blogspot.com/2012/12/segment-my-favorite-post-2012.html

    ReplyDelete
  23. nanti saya join. tengah cek peberet post lagik hihi

    ReplyDelete
  24. Supporting you! Good luck!!! XD

    http://assignmentcscrazil.blogspot.com/2012/12/segment-my-favorite-post-2012.html

    ReplyDelete
  25. salam anisa..dah due date dia tak..hope saya tak terlambat nak join..

    saya nk join segmen ni.. :)

    http://cahayatemansejati.blogspot.com/2012/12/segment-my-favorite-post-2012.html

    ReplyDelete
  26. join jugak ya.. ^_^
    http://lokmanramli.blogspot.com/2012/12/segment-my-favorite-post-2012.html

    ReplyDelete
  27. remy dah buat......

    taraaaa.....

    http://remyhazza-satuperjalanan.blogspot.com/2012/12/my-feberet-post-2012.html

    ReplyDelete
  28. dah!!!!:)
    tgk nih: http://syattomania.blogspot.com/2012/12/segment-my-favorite-post-2012.html

    ok3.. tgk tau3....

    ReplyDelete
  29. dah join...
    http://www.santaileeza.com/2012/12/segment-my-favorite-post-2012.html

    ReplyDelete
  30. nk join tp bz sgt mggu ni..huhu..kalo smpat nnt sy join eh Anisa :)

    ReplyDelete
  31. insya Allah Kancil akan ikut...lewat sikit

    ReplyDelete
  32. http://loveprettydinda.blogspot.com/2012/12/segment-my-favorite-post-2012.html

    sy join jgk!!

    ReplyDelete
  33. nak join. heee~

    http://pelangipelangiungu.blogspot.com/2012/12/segment-my-favorite-post-2012.html

    ReplyDelete
  34. Wah... rasa macam nak join la... :-D

    ReplyDelete
  35. menarik ni., Nanti Zam join gak k ;)

    ReplyDelete
  36. Salam Dik, Zam dtg nak hantar laporan.. hehe

    http://zamani84.blogspot.com/2012/12/segment-my-favorite-post-2012.html

    mekasih ye

    ReplyDelete
  37. Nantikan entry nya dari Kelana ye .Sama2 kita meriahkan...

    ReplyDelete
  38. saya join ! :)

    http://supercontestblog.blogspot.com/2012/12/segment-my-favorite-post-2012.html

    ReplyDelete
  39. Salam rakan blogger yg dihormati. Akak menjemput rakan2 menyertai GIVEAWAY 001 CHEEZE MAZ .Link cara2 penyertaan ada di : http://cheezemaz.blogspot.com/2012/11/giveway-sempena-iphone-5-gadget-impian.html

    Jika tiada masa menyertainya, harap sangat2 dapat membantu akak dengan :
    1) Tekan butan G +1 bagi entry http://cheezemaz.blogspot.com/2012/11/iphone-5-gadget-impian.html
    2) Vote akak di denaihati. Cara nak vote akak ada di entry : http://cheezemaz.blogspot.com/2012/12/giveaway-001-tugasan-ke-2.html

    ReplyDelete
  40. good luck awak yaa... sy busy laa ..tak dpt join ..hmm

    ReplyDelete
  41. hery join...
    http://www.hazwanhairy.com/2012/12/segmen-my-favourite-post-for-2012.html

    ReplyDelete
  42. saya nak meriahkan...

    http://karismaizzah.blogspot.com/2012/12/segment-my-favorite-post-2012-by-arina.html

    ReplyDelete

thanks for the comment(s) and enjoy to read more

Keputusan Birthday Giveaway Anisa Anuar official blog

Hi semua.. Alhamdulillah selesai sudah Birthday Giveaway yang Nisa buat baru-baru ni. Terima kasih kepada semua yang join simple Giveaway. ...

Popular Post