bila course degree amat membantu


Assalamualaikum semua...harap semua sihat..
korang tahu ke saya ni amik degree apa??
Saya amik Statistik dan sekarang semester akhir.

Apa yang membantu course saya ni..
mula-mula saya nak tunjuk ni..


haaa perasan tak research for others tu..
dah lama dah berkecimpung bagi consultant especially untuk student yang nak buat 
Final year Report (FYP) yang ada berkaitan dengan Statistik.
buat Descriptive Stats, ANOVA Table, t-test semua tu la..
bermula saya semester 3...dan semester lepas paling banyak dapat sambutan..
Saje nak tambah pengalaman...sebab saya bercita-cita nak buat research paper sendiri..
tu yang cari pengalaman dengan cara begini..

antara yang menjadi pelanggan khidmat saya:
budak Business, Textile, Sains Sukan...banyak la..dah lupa..
owh budak fakulti sendiri pun ada..
nak kata pro guna SPSS tu...tak la sangat tapi...memang tu dikira macam playground saya..
harap dapat lagi la permintaan tu semester ni, sebab report saya dah SIAP!!
woooohoooo!!! *melompat kegembiraan*

bila buat benda ni...baru saya rasa memang betul la pilihan saya nak ke arah 
course ni... yang saya mula bertekad dari zaman Matrikulasi..

8 comments

Popular Posts