Friday, November 30, 2012

CONTEST KALENDER 2013 EKSKLUSIF HAZWANHAIRY | BOX CREATIVE


Assalamualaikum semua...seperti yang dijanjikan oleh Hairy nak buat contest,
saya datang nak support!!! *semangat*

klik header untuk terus ke contest..

sekarang Hairy tengah masyuk pasal BoxCreative dia.
Tengok banyak jugak hasil dia buat..dan dia tengah baik hati nak bagi 
kalender 2013.. tak kan korang tak nak kot...blogger retis ni..


tarikh contest ni 12/12/2012
cantik tarikh ni...sape punye besday jatuh tarikh ni..hehhe

kalau dapat kalender ni, memang show off sikit kat orang la..
motif?? hahaha saje...ohh tak boleh ek?
aah la..bongkak pulak nanti..okay..simpan elok2..
nak kasi bulat semua besday kawan, keluarga..

pakat memeriahkan contest Hazwan Hairy



Post a Comment

Bye 2017 and Hello 2018 for Anisa Anuar official blog

Hi semua. Ambil kesempatan dalam post ni nak ucap terima kasih sepanjang 2017. Segala keringat dan gelak tawa tidak akan ku lupakan sampa...

Cerita Panas Blog Minggu Ini