Friday, November 30, 2012

CONTEST KALENDER 2013 EKSKLUSIF HAZWANHAIRY | BOX CREATIVE


Assalamualaikum semua...seperti yang dijanjikan oleh Hairy nak buat contest,
saya datang nak support!!! *semangat*

klik header untuk terus ke contest..

sekarang Hairy tengah masyuk pasal BoxCreative dia.
Tengok banyak jugak hasil dia buat..dan dia tengah baik hati nak bagi 
kalender 2013.. tak kan korang tak nak kot...blogger retis ni..


tarikh contest ni 12/12/2012
cantik tarikh ni...sape punye besday jatuh tarikh ni..hehhe

kalau dapat kalender ni, memang show off sikit kat orang la..
motif?? hahaha saje...ohh tak boleh ek?
aah la..bongkak pulak nanti..okay..simpan elok2..
nak kasi bulat semua besday kawan, keluarga..

pakat memeriahkan contest Hazwan Hairy



29 comments:

  1. hahaha nak gelak dulu...hery pn blogger biasa ja cm anda2...hehe..btw terima kasih sbb sudi support contest ni..klo x berpihak kepada anda dh tntu dpt..anda sgt sporting & pengomen tegar..tq so muchhh!!! sgt hrgai..

    ReplyDelete
  2. your welcome...blog best...tak jemu nak datang...so tak ada hal la hairy

    ReplyDelete
  3. hiiikk best ni..selamat bersegmen..

    mudahan mng..aminn :)

    ReplyDelete
  4. yana pon join ... dtg jln2 ... hehehh

    ReplyDelete
  5. jom la join...ramai dah join...mesti meriah...

    ReplyDelete
  6. nie harus remy join...tapi besok ler.......pren together gether ngan remy nie......
    retis papan atas dah hairy nie.....he3

    ReplyDelete
  7. nak join juga...!!
    gud luck anisa.. =)

    ReplyDelete
  8. dah snrai list peserta blh tgk tau...

    ReplyDelete
  9. Salam perkenalan. Singgah dari contest yg sama. Moga dpt tempek kalendar retis ni di dinding rumah. All the best =D

    ReplyDelete
  10. Terjah sini dari segmen yang sama.. >_<

    http://azwarsyuhada.blogspot.com/2012/12/contest-kalender-2013-eksklusif.html

    ReplyDelete
  11. saya dari segmen yang sama . dah follow awak . follow saya kalau sudi :)

    http://www.cikfie.com/2012/11/contest-kalender-2013-eksklusif.html

    ReplyDelete
  12. haiii,salam.. saya datang terjah dan blogwalking.. :))

    jemput singgah juga-->http://lindafuad.blogspot.com/2012/11/contest-kalender-2013-eksklusif.html

    ReplyDelete
  13. Hai | Anis datang blogwalking sini . Datang dari segmen yang sama . Jom terjah blog anis . =.=

    http://ceriterasieyzu.blogspot.com/2012/12/contest-kalender-2013-eksklusif.html

    Gud Luck ya . Semoga menang . =D

    ReplyDelete
  14. datang dari contest yg sama :)

    http://ikapukpuk.blogspot.com/2012/12/contest-kalender-2013-eksklusif.html

    ReplyDelete
  15. Anisa join jgk ye...same la kita.. :) all the best yer..

    ReplyDelete
  16. jeng jeng... datang dari contest yg same.. hee

    ReplyDelete
  17. ayu datang dari contest yang sama....hehehe..ada masa dtg la ke blog ayu yer...hehehe

    http://ayuinsyirah.blogspot.com/2012/12/contest-kalender-2013-eksklusif.html

    ReplyDelete
  18. salam kenal,, daris egmen yg sama,, harap enjoy dan kutuk sikit belogisam k,, menepek disini,,belogisam

    ReplyDelete
  19. Assalamuaalaikum , sya bw dri contest yg sama :)
    http://eyda-nur.blogspot.com/2012/11/contest-kalender-2013-eksklusif.html

    ReplyDelete
  20. meera dtg dari contest yg same :) visit mine back?
    http://meeraishak.blogspot.com/2012/12/contest-kalender-2013-eksklusif.html

    ReplyDelete
  21. salam :)
    datang singgah dari contest yang sama. good luck ye
    http://www.fatindiana.com/2012/12/contest-kalender-2013-eksklusif.html

    jemput join GA dari FD ^^
    boleh pilih hadiah tau :D
    http://www.fatindiana.com/2012/11/end-year-giveaway-by-fd.html

    ReplyDelete
  22. done follow..
    singgah la sini ye TQ :)
    http://speckygirlcikira.blogspot.com/2012/12/contest-kalender-2013-eksklusif.html

    ReplyDelete
  23. gud luck tau..sy pun join jugak..hikhik..ada mse jom jenguk blog sy http://akmaluv90.blogspot.com/2012/12/contest-kalender-2013-eksklusif.html maseh :)

    ReplyDelete
  24. singgah dan follow dr segmen yg sama....salam kenalan :)


    http://asmadiaien.blogspot.com/

    ReplyDelete
  25. nice blog!
    singgah dr segmen yg sama..
    jemput singgah blog saya..http://safiyahezora.blogspot.com/2012/12/contest-kalender-2013-eksklusif.html

    Happy blogging & Gudluck!

    ReplyDelete
  26. blogwalking here from the same contest :)

    http://azzafdzal.blogspot.com/2012/11/contest-kalender-2013-eksklusif.html

    ReplyDelete
  27. Hadiah wang tunai RM100 !

    http://nadyabubble.blogspot.com/2013/01/cabaran-seo-blog-3-dalam-1-happy-new.html

    ReplyDelete

thanks for the comment(s) and enjoy to read more

Melly 'ME time' at Catzonia, Bangi

  Hi semua. Hari ni nak cerita pengalaman hantar Melly ke Catzonia, Bangi. Pada asalnya, hantar Melly pergi sana untuk manja-manjakan dia. T...

Popular Post