Wednesday, November 28, 2012

SEGMEN : PENCARIAN BLOGLIST DESEMBER AMERCORNER


Assalamualaikum... wahhh arini dapat pelawaan dari Amer 
(nama dah sama dengan adik saya AMEER)
besar betul hajat dia ni... 

klik banner ni untuk terus ke blog Amer

elok jugak sebagai bulan penutup tirai bagi tahun 2012 ni..
nak jugak menyemak bloglist kat blog orang lain
*muka tak tahu malu*

haaa...cepat korang...tarikh tamat pencarian bloglist 30 November
tarikh last saya praktikal *sob sob*

jom la korang...
untuk Amer salam perkenalan dari saya..
ehh baru perasan blog Amer Corner..ni pulak Anisa Corner..
geng!!! hihihihi... 

5 comments:

maszull said...

assalamualaikum anisa...selamat bersegmen yer...:)

Remy hazza said...

semoga berjaya.......nak ikut join lah nanti.....

Fendy said...

selamat bersegmen...

Hatimi Tahirruddin said...

wah nama dah dekat2 sama tu...selamat berbloglist...

miz ruha said...

selamat bersegmen... :)

Misi bermula sekarang

Lately Nisa ada masak untuk family. Tak adalah terer mana pun tapi improve trial after trial. Menu selalu masak Sup brokoli, Sup ayam...