Thursday, November 22, 2012

Segmen : Gila-gila Follow by Liyana Jasmi


Assalamualaikum semua... Wahhh Liyana Jasmi (ada kena-mengena dengan Liyana Jasmay ke?)
buat segmen la...sempena dapat 5A UPSR baru-baru ni..

klik banner ni untuk terus ke segmen

Liyana ajak saya terus dari page fan facebook Anisa's Corner *terharu*

setakat ni follower saya..

idam kan? jangka pendek ni...biar la 500 dulu..

nak tag mereka ni
dan Remy

mungkin anda yang tak ditag juga..boleh meriahkan sama..

tempoh segmen
 { 20 November 2012 ~ 20 December 2012 }

Let's get segment and blog-walking...Hadiah menarik menanti semua..



10 comments:

  1. nk join jga lah..tp hari sbtu bru leh..hehe

    ReplyDelete
  2. good luck ye..selamat bersegmen :)

    ReplyDelete
  3. thanks tag... akan join kalau sempat... :)

    ReplyDelete
  4. mekasih tag remy.....
    dgn gigih remy buat nanti....tunggu keminculannya......

    ReplyDelete
  5. nt try..busy..lusa kot...tq tag

    ReplyDelete
  6. salam. Thanks sebab sudi join. Jom blogwalking ke blog peserta lain ya! ^_^

    ReplyDelete
  7. remy nak buat segmen nie hari nie...... tapi pic dah takde...pi blog liyana pun sama gak.....
    nape ye????

    ReplyDelete
  8. kalau ada masa free, saya join lah :D

    ReplyDelete

thanks for the comment(s) and enjoy to read more

Update Birthday Giveaway Anisa Anuar Official Blog

Hi semua. Nisa nak bagi latest update tentang Giveaway yang masih lagi berlangsung. Jadi masih open ea buat semua. Boleh ke post ini taw Bi...

Popular Post