Thursday, November 22, 2012

Segmen : Gila-gila Follow by Liyana Jasmi


Assalamualaikum semua... Wahhh Liyana Jasmi (ada kena-mengena dengan Liyana Jasmay ke?)
buat segmen la...sempena dapat 5A UPSR baru-baru ni..

klik banner ni untuk terus ke segmen

Liyana ajak saya terus dari page fan facebook Anisa's Corner *terharu*

setakat ni follower saya..

idam kan? jangka pendek ni...biar la 500 dulu..

nak tag mereka ni
dan Remy

mungkin anda yang tak ditag juga..boleh meriahkan sama..

tempoh segmen
 { 20 November 2012 ~ 20 December 2012 }

Let's get segment and blog-walking...Hadiah menarik menanti semua..



10 comments:

hazwan hairy said...

nk join jga lah..tp hari sbtu bru leh..hehe

Mk Syahir said...

good luck ye..selamat bersegmen :)

miz ruha said...

thanks tag... akan join kalau sempat... :)

Remy hazza said...

mekasih tag remy.....
dgn gigih remy buat nanti....tunggu keminculannya......

Mia Liana said...

selamat bersegmen...

Fendy said...

nt try..busy..lusa kot...tq tag

Liyana Jasmi said...

salam. Thanks sebab sudi join. Jom blogwalking ke blog peserta lain ya! ^_^

Jie Susanos said...

hai..salam kenal..

Remy hazza said...

remy nak buat segmen nie hari nie...... tapi pic dah takde...pi blog liyana pun sama gak.....
nape ye????

Shasha Yacob said...

kalau ada masa free, saya join lah :D

#68 WORDLESS WEDNESDAY