Tuesday, November 20, 2012

Segmen : Jom Godek-godek Followers


Assalamualaikum semua.. saya ni aduhh tah la tak tahu nak update apa..
kalau sape yang baca post saya yang sebelum ni tahu la SINI

alang-alang tengah BW nampak la segmen yang ditag oleh Encik E'raz


follower yang sekarang ni...


nak tag semua wahahhaha *evil laugh* ohh opss
sebab tak tahu blogger mana yang free kan..

Jumlah follower inginkan??
tak ada pulak terpikirnya..kalau ada syukur..datang la jenguk blog ni..
jangan takut..blog ni bersih..kebudak-budakan je banyak.

kepada yana..tu ea nama awak..salam perkenalan dari saya
nanti kita saling kunjung-mengunjungi la ek..
dah macam nak ajak ke rumah pulak..tapi..apa salahnya..jom2

Post a Comment

Kematangan dalam blog

Alhamdulillah ada kesempatan untuk menulis di blog. Pagi ni sempat tengok post yang lama-lama. Ada rasa geli hati bila baca balik, ada rasa...