Tuesday, November 20, 2012

Segmen : Jom Godek-godek Followers


Assalamualaikum semua.. saya ni aduhh tah la tak tahu nak update apa..
kalau sape yang baca post saya yang sebelum ni tahu la SINI

alang-alang tengah BW nampak la segmen yang ditag oleh Encik E'raz


follower yang sekarang ni...


nak tag semua wahahhaha *evil laugh* ohh opss
sebab tak tahu blogger mana yang free kan..

Jumlah follower inginkan??
tak ada pulak terpikirnya..kalau ada syukur..datang la jenguk blog ni..
jangan takut..blog ni bersih..kebudak-budakan je banyak.

kepada yana..tu ea nama awak..salam perkenalan dari saya
nanti kita saling kunjung-mengunjungi la ek..
dah macam nak ajak ke rumah pulak..tapi..apa salahnya..jom2

16 comments:

hazwan hairy said...

satg xbz leh join..

Anisa Anuar said...

xpe2...ni pun curi2 masa nk join

Anonymous said...

gd luck yer

Fendy said...

curi masa gak..sama2 kene tag...hehe

dEdEQ dE wIshEs said...

SELAMAT BERSEGMEN DEAR

@YUNID@TI said...

selamat bersegment...

miz ruha said...

godek-godek followers ye...
selamat bersegmen... ^_^

boni kacak said...

selamat bersegmen awak :)

pr!ncEsS1405 said...

singgah + follow..dari segmen yg sama :)


http://izzam4eva.blogspot.com/2012/11/segemn-jom-godek-godek-followers.html

CIK TOM said...

comel no follower...

Remy hazza said...

selamat berdegmen...semoga berjaya nanti......

::azmina nordin:: said...

hi,come n join my GA http://azminanordin.blogspot.com/2012/11/minas-giveaway.html

Deqla manjew said...

singgah dari segmen yg sama.. follow u (473), come follow me too. =)

http://norumara.blogspot.com/2012/11/segmen-jom-godek-godek-followers.html

Suue said...

Terima kasih daun keladi sudi singgah blog sue :))

FaTiMah aZ-zArAh said...

salam ziarah..
dari segmen yang sama..
nice blog.. :)

ecah said...

salam..kita dari segmen yg sama.. =)
http://pon2ecah.blogspot.com/2012/11/segmen-jom-godek-godek-followers.html

datang follow balik.. & nk jemput join segmen pertama ecah.. jom la.. kongsi2 memori 2012 korang..
http://pon2ecah.blogspot.com/2012/11/segmen-memori-2012-terpahat-di-ingatan.html

#68 WORDLESS WEDNESDAY