Friday, November 30, 2012

"dulu ada niat nak..."


Assalamualaikum semua...dan hye2...
"dulu ada niat nak..." macam saspen tak? hehehe maaf la yea..
straight to the point terus la ea.. dulu saya ada niat nak buang tahi lalat ni..


macam awek ni haa.....nampak cantik je ek..
bukan apa..pernah kena perli dengan kawan pasal tahi lalat tu..
apa lagi...jadi self-esteem yang menyelubungi jiwa la..

lepas tu, bapak cakap...
"taw tak tahi lalat nisa ni special taw...
sama posisi dengan arwah unyang(moyang) dulu..
betul-betul beberapa hari dia meninggal, Nisa lahir ke dunia ni"

owh tahi lalat saya yang sering jadi bahan satu ketika dahulu..
betul-betul atas batang hidung ni...macam Ella penyanyi tu..
bila dah meningkat dewasa...tak rasa tu ianya satu ancaman..

paling kelakar masa form 5, betul-betul dah nak last paper..
"ehh keeba (gelaran kat sekolah) tu tahi lalat ko ke...mati2 aku ingat jerawat"
#lol dah nak habis sekolah baru nak noticed...bertuah punye member..

-autopublish-

7 comments:

cikeyrah said...

tahi lalat tue pemanis hehe

Fendy said...

jerawat?..apakah perlian itu

Hatimi Tahirruddin said...

hehe takpe tahi lalat camtu ok....kasik pemanis org kata...

Jue Jaynee said...

hahaha.lawak la pula...
kawan baik punya :)

ELeEa said...

KurniaanAllah...apa pun cantik.hargai ye...
;)

Remy hazza said...

he3..... dah habis sekolah baru dia berani tanya kut! he3

miz ruha said...

dia rindu kat anisa la tu... sebab tu hari last tu dia tenung anisa habis dan baru perasan tahi lalat anisa tu... :)

Mood Republik 2019

Hi semua. Nak share lepas join Mood Republik dekat MITEC haritu. Nak dijadikan cerita, Nisa join hari Jumaat. Apply Birthday leave dan maca...