Friday, November 30, 2012

"dulu ada niat nak..."


Assalamualaikum semua...dan hye2...
"dulu ada niat nak..." macam saspen tak? hehehe maaf la yea..
straight to the point terus la ea.. dulu saya ada niat nak buang tahi lalat ni..


macam awek ni haa.....nampak cantik je ek..
bukan apa..pernah kena perli dengan kawan pasal tahi lalat tu..
apa lagi...jadi self-esteem yang menyelubungi jiwa la..

lepas tu, bapak cakap...
"taw tak tahi lalat nisa ni special taw...
sama posisi dengan arwah unyang(moyang) dulu..
betul-betul beberapa hari dia meninggal, Nisa lahir ke dunia ni"

owh tahi lalat saya yang sering jadi bahan satu ketika dahulu..
betul-betul atas batang hidung ni...macam Ella penyanyi tu..
bila dah meningkat dewasa...tak rasa tu ianya satu ancaman..

paling kelakar masa form 5, betul-betul dah nak last paper..
"ehh keeba (gelaran kat sekolah) tu tahi lalat ko ke...mati2 aku ingat jerawat"
#lol dah nak habis sekolah baru nak noticed...bertuah punye member..

-autopublish-
Post a Comment

Projek Photobook - Gambar 4R

Hi semua.. Dah lama nak bercerita, jadinya inilah masanya untuk ceritakannya (motif sangat nak habaq mai busy yang amat hehe) Asal...

Cerita Panas Blog Minggu Ini