Monday, November 26, 2012

Segmen | Follow dan Blogwalking oleh Mialiana.com


Assalamualaikum semua...nak support segmen kak mia yang awesome ni..

klik banner ni nak join sama

jumlah follower sekarang? 497 nak masuk 500 follower..
kalau boleh nak kenal dengan semuanya...sudi tak korang nak kenal sama?

tagline untuk blog Mialiana.com


sesuai dengan tagline blog ni membuatkan lagi blog Mialiana.com 
sering menjadi tumpuan..
paling suka blog ni? support segmen blogger lain, banner yang gempakz
dan informasi yang menarik..

segmen ni berakhir 8/12/2012

sejak saya jadi follower blog ni, bertambah-tambah nak baca je rasanya...
terasa macam dah lama kenal pun ada..hehehe..
jadi salam perkenalan dari saya melalui segmen ni kepada yang datang.. 

38 comments:

  1. terima kasih ya nisa sudi join segmen kak mia ni. dan terima kasih juga sebab selalu datang dan komen blog kak mia tu.

    dah check dan entri penyertaan lengkap.

    ReplyDelete
  2. Assalamualaikum.
    Syah datang dari segmen yang sama. Syah Followers ke 498.

    Jika sudi, jom join segmen syah pula.
    InsyAllah ada hadiah. (Link)

    Semoga dapat mengeratkan silatulraim.

    ReplyDelete
  3. gudluck ok...join jga segmen ni..hehe

    ReplyDelete
  4. :) Datang dari segmen yang sama :] Dah follow blog awak. Follow saya pulak ya ? http://yanieandierah-diary.blogspot.com/2012/11/segmen-follow-dan-blogwalking.html

    ReplyDelete
  5. Penat terbang tinggi-tinggi;
    Datang sini rehatkan diri`Dari Segmen yang sama :) Singgah baca entri & FOLLOW sekali! #500 Salam Perkenalan :D

    http://engkumuzahadin.blogspot.com/2012/11/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html

    ReplyDelete
  6. yeh, anisa pun join... ^_^
    singgah jenguk anisa dari segmen yang sama... ^_^

    ReplyDelete
  7. assalam...ayu datang dr segmen yang sama...

    hehee...kalau tak keberatan ..jom la join segmen ayu pulak yer...hehehe..ada linknyer kat bawah ni...

    http://ayuinsyirah.blogspot.com/2012/11/jom-join-bloglist-ayuinsyirah-tahun-2012.html

    ReplyDelete
  8. Terima kasih bw blog Raudhah. Done following you :)

    ReplyDelete
  9. Bw.. jemput singgah and see new entri… dtg dr segmen yang sama…http://haziyatulnajihah.blogspot.com/2012/11/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html

    ReplyDelete
  10. hi anisa...singgah dari segmen ni jugak... :P

    ReplyDelete
  11. Jalan2 ke tasik chini, Singgah sebentar dan follow sini :)

    Jemput singgah blog isz :)

    http://ismaildotcom.blogspot.com/2012/11/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html

    ReplyDelete
  12. BW+FOLLOW blog nie..#510 dr segmen sama http://sikucingsengal.blogspot.com/2012/11/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html.. gudluck.. :)

    ReplyDelete
  13. Assalamualaikum.. Blogger berusia 12 tahun singgah sini. Saya datang dari segmen yang sama.. :)


    http://www.faqihahhusni.com/2012/11/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html

    ReplyDelete
  14. http://www.kisahemasputih.com/2012/11/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh_26.html

    Dari segmen sama :)

    ReplyDelete
  15. singgah sini dari segmen yang sama :

    http://cikzaniff.blogspot.com/2012/11/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html

    salam kenal k & done follow

    ReplyDelete
  16. singgah dari segmen sama

    http://fendy1302.blogspot.com/2012/11/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html

    ReplyDelete
  17. salam..singgah dtg dri segmen sme :) slm knal ye..ad mase jom jmput ke blog sy http://akmaluv90.blogspot.com/2012/11/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html maseh :)

    ReplyDelete
  18. Datang bergolek dari Segmen Follow Dan Blogwalking Oleh Mialiana.com

    http://www.erazfadli.com/2012/11/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html

    ReplyDelete
  19. reena singgah sini..dr segmen yg sama..done follow here..:)

    http://shazreena-reena.blogspot.com/2012/11/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html

    ReplyDelete
  20. salam.. yeen dari segmen yang sama
    jemput singgah jika ada kelapangan ^^
    http://treasurelicious.blogspot.com/2012/12/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html

    ReplyDelete
  21. salam , azwa datang dari segmen yang sama.. >_<

    http://azwarsyuhada.blogspot.com/2012/12/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html

    ReplyDelete
  22. Selamat bersegmen :-)

    Wilma pun join segmen nie jugak...

    http://www.duniawilma.com/2012/11/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh_30.html

    ReplyDelete
  23. Salam… Emmymazli datang dari segmen yang sama. Singgah baca entri & FOLLOW sekali! Salam Perkenalan ^_^

    http://emmymazli-emmymazli.blogspot.com/2012/11/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html

    ReplyDelete
  24. hadi..! salam singgah dari segmen yang sama :)

    ReplyDelete
  25. Salam kenalan & follow… sudi2 ziarah sini juga…>> http://ieta-myblog.blogspot.com/2012/11/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh-mia.html :)

    ReplyDelete
  26. hai.. dtg dr segmen yg same.. done follow. jom ke blog afraa pulak ??

    http://bulantemanbintang.blogspot.com/2012/11/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html

    ReplyDelete
  27. singgh dri blog cik mia..^_^

    ReplyDelete
  28. singgah sini dari segmen sama.. =)

    ReplyDelete
  29. Salam perkenalan di blogwalking perdana...Dari segmen yang sama.Follow sini gak~

    ReplyDelete
  30. Assalamualaikum..
    Follow dari segmen yang sama =)
    http://farra-izzaty.blogspot.com/2012/12/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html

    ReplyDelete
  31. done follow dari segmen yang sama :)

    http://pelengkaprusukiri.blogspot.com/2012/12/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html

    ReplyDelete
  32. bw dari segmen sama.
    Dah follow.

    http://ibuberbicara.blogspot.com/2012/12/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html

    ReplyDelete
  33. salam, singgah dari segmen yang sama. cantek belog awak. :)

    mai singgah mai.
    http://belognanabyte.blogspot.com/2012/11/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html

    ReplyDelete
  34. Salam saya dari segmen yang sama . Datang follow awk . harap dapat follow sy . :)
    http://nasothman.blogspot.com/2012/12/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html

    ReplyDelete
  35. ting tong! datang follow cne.. :)
    http://julymasquerade.blogspot.com/2012/11/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html

    ReplyDelete
  36. salam. Senarai penuh peserta ada dalam entri ini

    http://www.mialiana.com/2012/11/senarai-peserta-segmen-follow-dan.html

    dan pemenang 10 orang blogger akan diumumkan pada malam ini.

    ReplyDelete
  37. dari segmen yg sama :)
    jum join : http://hazirahhawamuslim.blogspot.com/2012/11/giveaway-oh-my-birthday-by-fatin-nazura.html

    ReplyDelete
  38. SALAM,

    MAAF LAMBAT BW & FOLLOW...

    http://www.aynoranur.com/2012/11/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.htm

    ReplyDelete

thanks for the comment(s) and enjoy to read more

Masak - Masak PKP by Anisa

Hi semua. Hari ni Nisa nak share gambar yang Nisa masak waktu PKP ni. Boleh katakan mostly masak tapi ada jugak request nak tutup dapur seh...

Popular Post