review product : Nescafe brown and creamy


Hai semua... selalunya orang akan review produk kecantikan,
pakaian dan sebagainya..
disebabkan dah suka Nescafe yang baru ni...
Nescafe brown and creamy, macam iklan ada Aflin Shauki tu


bagi pendapat saya, rasa Nescafe ni sedap yang just nice..
tak terlalu coffee dan manisnya pun okay..
sesuai nak minum sebelum pergi kerja, tengah borak dengan kawan-kawan ke..

dalam banyak-banyak Nescafe, 
this one dah curi perhatian saya..so why not u'olls try test jugak..
kepada coffee lover macam saya, you guys should grab this one..
16 comments

Popular Posts