Friday, October 19, 2012

review product : Nescafe brown and creamy


Hai semua... selalunya orang akan review produk kecantikan,
pakaian dan sebagainya..
disebabkan dah suka Nescafe yang baru ni...
Nescafe brown and creamy, macam iklan ada Aflin Shauki tu


bagi pendapat saya, rasa Nescafe ni sedap yang just nice..
tak terlalu coffee dan manisnya pun okay..
sesuai nak minum sebelum pergi kerja, tengah borak dengan kawan-kawan ke..

dalam banyak-banyak Nescafe, 
this one dah curi perhatian saya..so why not u'olls try test jugak..
kepada coffee lover macam saya, you guys should grab this one..

16 comments:

hazwan hairy said...

urmmmmmm sedapppp!!! segelas plezz..haha

Anisa Anuar said...

boleh2... dtg putrajaya yek...=)

Fendy said...

ptg2 mcm ni sedap gak pekena nescafe

Anonymous said...

x brpa gemar hehehe

Anisa Anuar said...

tahu xpe...sejuk2 cengini ek fendy...

KA...alaaa...hehehe

miz ruha said...

tak pernah try lagi nescafe brown ni...
mintak secawan!!

Anisa Anuar said...

okay...jap..nak bancuh...tp..macam mana nak bagi?? hihihiii

Rozuan Ismail said...

kurang suka nescafe. kalau neslo ok

Anisa Anuar said...

neslo pun okay jugak... =)

Noor said...

sedap ke?nk try..slalu kat umah tu mnum kopiko brown sugar je..

Razil Tahir said...

sedapnyer.. neslo pun okay gak pekena kekadang.. huhuhu

Anisa Anuar said...

sedap betul... kopiko brown sgar ek...xpernah try pulak..perghh sejuk2 ni minum apa2 yg panas pun jd sedap

Si Matatajam said...

M tak pernah cuba lagi yg ni..tapi nescafe mmg best...

Anisa Anuar said...

try taw nnt....gerenti..puas hati

Remy hazza said...

mai secawan.....he3

Anisa Anuar said...

boleh2 nnt nisa hantar kn kat remy ok?

Misi bermula sekarang

Lately Nisa ada masak untuk family. Tak adalah terer mana pun tapi improve trial after trial. Menu selalu masak Sup brokoli, Sup ayam...