Happy Birthday to Ameer!!


Assalamualaikum kepada semua...dan hye jugak..
makin meriah orang berkunjung kat sini yea...selamat berkenalan semua...
jangan malu-malu nak tegur saya balik..
jangan risau saya ni tak makan orang...tapi makan burger, ais-krim..*telan air liur* lapar pulak tiba-tiba...hehehe...
okay2...cukup dengan mukadimah...

saya nak wish happy birthday kepada adik saya, Ameer

Ameer and my bapak

"good luck in what ever you do... 
kalau nak suruh akak call, gtaw je...insya-Allah akak call yea..
pasal akak lebih ingat umur Justin Bieber dari umur adik akak sendiri...
tu berlaku secara tak sedar..maaf kan kakak..

belajar elok2 kat UTP tu...terima kasih sebab selalu dengar 

apa je yang akak ceritakan...Ameer memang seorang pendengar yang baik..
rindu nak dengar bebelan akak kan...taw sangat...
nanti jumpa nanti boleh dengar bebelan akak sepuas2nya..
kalau ilham melukis tu datang, lukis je...
walaupun akak pernah la tegur sebab asyik terperap duduk dalam bilik mengalahkan anak dara..
one more thing..be yourself..jadi adik yang memang akak kenal..
be good, be safe...take care of yourself.."

SWEET 18!!

present claim kat bapak taw...kakak nye...nanti la..insya-Allah ada la tu..

1 comment

Popular Posts