Thursday, October 25, 2012

What's the function of this


Hello everyone.. would like to say something and ask you guys 
at the end of the post..

What's the function of this


first, the reactions for like and don't like (use my blog as example)
but not use it.. I mean even not read it because don't know what to comment,
you actually do something to reaction..
to show some reaction, not hard to do anyway..

secondly, Links to this post..
I don't know how to links to this post, should I remove it
or just let it be??

lastly, Email this post (icon of envelope next to '5 comments')
 is there someone use this..

Just want to know is it functioning...
or it just part of 'decoration' for a blog to have..

-to create good blog for better blogging environment-


7 comments:

Luqeem™ said...

salam. singgah sini. :)

yg benda kat dalam kotak tu dah tak guna sangat. ramai yg nak benda simple.

ada "to comment", sharing kat social network n categories. tu je. :)

miz ruha said...

reactions tu orang dah tak berapa guna sekarang...

yang kotak2 t,f g+.. patut isi dalam blog sebab itu kiranya untuk kepentingan blog juga.. boleh share ape yang kita tulis...

moga membantu... ^_^

Anonymous said...

setiap satu tu ada fungsi2 nyer tau!

Encik H said...

eerrr..kalau nak jawab main2 buleh dop? :p

Encik H said...

like dgn dont like tu dia akan efek kat pesbuk..kalau tekan like, kat pesbuk pun akan like jugak..kalau tekan dont like, kat pesbuk pun akan like jugak..kot..zzz

links to this post tu pulak, macam kita buat hyperlink la..so kalau klik, dia akan link blog kita kepada blog ni..lebih kurang mcm mengeratkan silatulrahim la..

email this post tu fungsi dia utk kita nak email pada kawan2, tapi tak tau nak email apa..so bila klik, kita akan email blog kawan kita..kira mcm email berantai jugak la..agaknya..-_-"

Mk Syahir said...

oh..yes..no..no..stop..okay..bye

oh my ingelish :p

Anisa Anuar said...

hahaha...okay thanks guys... =)

#68 WORDLESS WEDNESDAY