Thursday, September 08, 2011

support no phone zone

Sharing my experience that cause a trauma to me..up until today..
I always say no phone while driving to my friends..
but I don't know why that day I was texting while driving.
Technically, I was surfing the internet through my phone using wi-fi..
I was too excited that I managed to online in the middle of Kuala Pilah town.
and yes, something terrible happen..but no one get injured,thank god..
so please if you want to use phone make sure not when you drive..
your focus won't be the same when you have phone while driving..

and I proudly support on no phone zone..
p/s : after the incident, I can't stand a chance if I see someone texting or calling while driving..

11 comments:

  1. uik freaky x berani nak main henpon semasa drive.. sayang nyawa sangat2 dan x nak kemalangan

    ReplyDelete
  2. bgus lah..jgn amalkn slalu..huhu.

    ReplyDelete
  3. yup..totally..it is for the best

    ReplyDelete
  4. aku time naik motor boleh je mesej.. x de pe pun? haha..:P

    ReplyDelete
  5. yer...saya sokong 100 % !

    ada sedikit hadiah untuk yg rajin jenguk ke blog saya :

    http://www.4shared.com/file/08_I9FA1/T_LAHIR.html

    ReplyDelete
  6. should support..
    hadiah?? wow...that's nice..

    ReplyDelete
  7. haha.. tapi kena berhati2 la.. jari aku je yg mesej.. mata aku tengok kat dpan.. haha

    ReplyDelete
  8. tu pun bahaya gak la...sbb fokus nya tak sama...bila kita tgh msg masa drive atau btul2 kita tgh fokus..

    ReplyDelete
  9. hri tu nk tgk fon skejap je kete dah msuk line org..huhu..slmat x lngr kete lain

    ReplyDelete
  10. ish2...peringatan bersama la ea..kalau ada nmpk org buat,tegur2 la diaorg..

    ReplyDelete

thanks for the comment(s) and enjoy to read more

Masak - Masak PKP by Anisa

Hi semua. Hari ni Nisa nak share gambar yang Nisa masak waktu PKP ni. Boleh katakan mostly masak tapi ada jugak request nak tutup dapur seh...

Popular Post